Klubben

FC Fredericia blev stiftet den 1. januar 1991 som en eliteoverbygning for to af Fredericias fodboldklubber, Fredericia KFUM og Fredericia Forenede Fodboldklubber. Førstenævnte er i dag FC Fredericias moderklub.

FC Fredericias førstehold består af fuldtidsprofessionelle spillere, og klubben huserer i landets næstbedste række, NordicBet Ligaen, med hjemmebane på Monjasa Park. Under FC Fredericia hører en talentfuld ungdomsafdeling, der spænder fra U13-U21. Ambitionen for FC Fredericia er, at klubben skal være blandt de 16 bedste hold i Danmark kontinuerligt.

Det er vigtigt for FC Fredericia og klubbens sponsorer og samarbejdspartnere, at klubben tager et sociale ansvar, hvilket blandt andet er tydeliggjort gennem FC Fredericia Partners fire CSR projekter.