Kampen startede rigtig godt for FC Fredericia.

Allerede efter seks minutter kom FCF foran. Andreas Oggesen spillede den ud til Christian Sørensen som forsøgte sig fladt mod det lange hjørne, Jacob Larsen i Næstved målet reddede i første omgang, men Anders Holvad var over riposten, og kunne prikke bolden sikkert ind i målet til stillingen 1-0.

FC Fredericia dominerede hele første halvleg grundet flot genpres og en solid defensiv, der gjorde det svært for Næstved BK at komme frem til chancer.

Der skete ikke yderligere i første halvleg, og derfor kunne de to hold gå til pause ved stillingen 1-0-

Efter 61 minutter blev Næstved for første gang farlige. På et hjørnespark var det en Næstved spiller der kom højest, men Nybo i FCF-målet fik skubbede hovedstødet over mål.

To minutter senere fik FC Fredericia så et hjørnespark. Efter lidt tumult i feltet endte bolden hos Christian Sørensen der kanonerede kuglen i kassen til stillingen 2-0.

Efter 78 minutter foretog FC Fredericia deres første udskiftning. Fra banen gik Christian Sørensen, og ind kom Niels Letort.

86 minutter inde i opgøret blev Næstved så farlige igen. Et højt indlæg endte hos en Næstved spiller der heldigvis headede lige i hænderne på Alexander Nybo.

I samme minut foretog FC Fredericia så deres anden udskiftning. Ud gik Victor Torp, og ind kom Michael Baidoo.

I det efterfølgende minut sendte Michael Baidoo så bolden i dybden til Niels Letort, der køligt udplacerede målmanden til stillingen 3-0.

Efter 88 minutter foretog FC Fredericia så deres sidste udskiftning. Ud gik Anders Holvad, og ind kom Chuma Anene.

Der skete ikke yderligere i kampen, hvilket vil sige at FC Fredericia vandt 3-0, og går til vinterpause på tredjepladsen i NordicBet ligaen.

Næste kamp er søndag d. 3/3 når drengene drager til Køge.