Dennis Høegh og Mathias Jacobsen forlænger

FC Fredericia er nået to enighed med to spillere om kontraktforlængelser, Dennis Høegh og Mathias Jacobsen forlænger deres kontrakter, således at de er på kontrakt til henholdsvis 30.06.2020 og 30.06.2019.

– Vi forlænger med Dennis fordi han har udviklet sig til at være en markant spiller i FC Fredericia. Han har været her i tre sæsoner, og særligt i den her sæson, har han løftet sit spil. Han er begyndt at score mål for os, og er en vigtig del af vores opbyggende spil, siger direktør Stig Pedersen.

– Han er et vigtigt omdrejningspunkt for holdet, både på og udenfor banen, fortsætter Stig Pedersen.

Mathias Jacobsen har forlænget hans kontrakt med FC Fredericia, så han i det kommende år fortsat er at finde i klubben.

– Mathias har været ude med en skade i et år, og vi forventer at han finder tilbage til det spil han lagde for dagen, inden han blev skadet. Vi synes at han er ved at være tilbage på det niveau, hvor vi forventer at han kan spille sig på både som starter samt til at supplere fra bænken, fortæller Stig Pedersen.

– Vi forventer med hans kontraktforlængelse, at Mathias kan få forløst det talent vi hed han besidder. Og så er vi naturligvis også glade for at fortsat at have endnu en fredericianer på holdet, slutter Stig Pedersen.