Vi fik en snak med Jonas Dal inden opgøret mod Næstved BK i morgen.

Morgendagens opgør er det sidste i efteråret og Jonas Dal lægger heller ikke skjul på, at kampen selvfølgelig har stor betydning:

”Det er en rigtig vigtig kamp, specielt for selvopfattelsen. Vi vil gerne vise hjemmebanepublikummet, at vi godt kan vinde på hjemmebane, så vi udover god fodbold også vil vise et godt resultat. Selvforståelsen vil bestemt lide et knæk, hvis vi ikke vinder den kamp.”

Han satte også et par ord på, hvad vi kan forvente Næstved kommer med i morgen:

”De kommer med et lidt amputeret hold, da de har en masse karantæner. Men de vil gerne spille bolden op, men de er også gode til at spille bolden meget direkte. Det er et meget homogent hold, der kan spille på mange forskellige facetter. Vi skal specielt passe på, at de ikke får lov, at sætte bolden hurtigt i gang. De er dygtige og har haft meget medvind på cykelstien. Så vi skal være klar.”

Jonas Dal prøver også at sætte et par ord, hvad vi skal gøre, for at slutte efteråret af med tre point.

”Vi skal spille noget af den fodbold, som vi har spillet størstedelen af denne halvsæson. Vi arbejder rigtig meget med spillet på den sidste tredjedel, det vil sige, hvordan vi vil komme frem til vores chancer. Så håber vi at det resulterer i mål,” afsluttede Jonas Dal.

Kampen starter kl. 13.45 hjemme på Monjasa Park.