Nyheder

07/10-2015
18 mand med i bussen til Berlin

I morgen drager FC Fredericia-truppen til Berlin for at spille testkamp mod FC Union Berlin. Foruden vores landsholdsspillere er Christian Nissen, Tobias Perch-Nielsen og Nikolaj Hagelskjær ikke med i bussen.

Torsdag aften kl. 19.30 lyder kickoff til FC Fredericias træningskamp mod 2. Bundesliga-mandskabet FC Union Berlin på deres hjemmebane med plads til 22.012 tilskuere.

Cheftræner, Ove Pedersen, må dog se bort fra enkelte spillere til opgøret i den tyske hovedstad af forskellige årsager.
Både Jeppe Højbjerg og Rógvi Baldvinsson er begge på landsholdsopgaver i denne uge for henholdsvis det danske U21-landshold og Færøerne.

Heller ikke Christian Nissen er med i bussen til Berlin, da han stadig døjer med den hjernerystelse, som pådrog sig mod Skive sidste onsdag, mens Tobias Perch-Nielsen er blevet ramt af sygdom.

Sidst men ikke mindst er Nikolaj Hagelskjær også blevet hjemme, idet hans bedre halvdel er gået over termin med deres første barn.

Til gengæld har FC Fredericia den svenske målmand, Niklas Uddenäs, med til Tyskland, inden han fredag afslutter sit ugelange træningsophold i klubben.

Derfor ser den 18-mand store FC Fredericia-trup mod FC Union Berlin således ud:

2. Mikkel Knudsen
3. Nicholas Gotfredsen
4. Emil Peter Jørgensen
6. Steven Somers
7. Dennis Høegh
8. Admir Catovic
9. Marco Hansen
10. Anders Hostrup
11. Mikael Rynell
14. Mathias Jacobsen
15. Brent McGrath
16. Niels Letort
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege
22. Oliver Feldballe
30. Jakob Køhler Hansen
33. Niklas Uddenäs

Trænerteamet og spillertruppen drager af sted mod Tyskland torsdag morgen kl. 07.00 fra Monjasa Park. Kampen mod FC Union Berlin fløjtes i gang kl. 19.30, og der vil blive tweetet fra kampen på FC Fredericias twitterprofil.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA