Nyheder

29/11-2015
2-4 nederlag i sidste hjemmekamp

FC Fredericia var foran med 1-0 efter de første 45 minutter. Men en ærgerlig start på anden halvleg resulterede i, at årets sidste hjemmekamp desværre mundende ud i et 2-4 nederlag.

Søndag middag var årets sidste hjemmekamp på programmet for FC Fredericia på Monjasa Park. Opgøret stod mod Bet25 Ligaens tophold, Lyngby Boldklub, men det samtidig var dag et efter Ove Pedersens farvel tidligere på ugen.

I trænerstolen til dagens kamp sad i stedet tidligere assistent, Morten Dahm Kjærgaard, og han kunne se FC Fredericia få en rigtig fin start på kampen.
Nikolaj Hagelskjær slår efter en dødbold et skarpt indlæg ind i Lyngby-feltet, hvor Brent McGrath lurer. Men det ender med, at Lyngby-keeper, Andreas Larsen, bokser den ind på sin egen forsvarsspiller, Michael Lumb, og så var FC Fredericia i front.

Minutterne efter scoringen fortsatte FC Fredericia trykket ned mod Lyngby-målet og efter et hjørnespark tilfaldt en god mulighed til Marco Hansen, men hans afslutning blev blokeret af et heroisk Lyngby-forsvar.

Efter 20 minutter var Lyngby tæt på at svare igen. Et indlæg får lov at passere helt til bagerste stolpe, men Lasse Fosgaard formår ikke at ramme mål med sit hovedstød.

Fem minutter før pausefløjt fik Lyngby tildelt et frispark på kanten af feltet. Det frispark tog Bet25 Ligaens topscorer, David Boysen, sig af, men via en håndparade reddede Jeppe Højbjerg bolden på stolpen, hvorefter en Lyngby-spiller efterfølgende stod i en offside-position, og så var faren drevet over. Dermed kunne FC Fredericia gå til pause med 1-0.

Anden halvleg blev der dog hurtigt vendt op og ned på tingene. Blot fire minutter inde i de sidste 45 minutter bragte Lyngby balance i regnskabet. Indskiftede Danilo Arrieta sendte en bold til bagerste stolpe, som blev headet på tværs, og her stod en helt fri Jesper Christjansen og gjorde det til 1-1.

Ti minutter efter blev det endnu værre for FC Fredericia. Sune Kiilerich begik straffespark og modtog et gult kort, og da han havde fået et gult kort tidligere i kampen, så måtte han tidligt i bad. Lyngbys David Boysen var usvigelig sikker fra ellevemeter pletten og så var udeholdet foran med 1-2.

I det 67. minut – blot tre minutter efter 1-2 scoringen – dræbte Lyngby næsten kampen. Lidt småspil på kanten af FC Fredericias felt førte til en ny tværaflevering, og igen var midtbanespiller Jesper Christjansen på plads. 1-3 til Lyngby Boldklub.

Det lignede kampens afgørelse, men i et kort øjeblik lignende det, at FC Fredericia kunne spille sig tilbage. For efter 87 minutter bankede Brent McGrath sit syvende sæsonmål i kassen og skabte for en kort stund en smule håb på lægterne.

Reduceringen fik FC Fredericia til at satse stort i de sidste minutter, og det kostede desværre i den anden ende dybt inde i overtiden, idet David Boysen blev sendt alene i dybden. Jeppe Højbjerg kom fint ud og dækkede sig mål, men Lyngby-angriberen var sikker og gjorde det til slutresultatet 2-4.

Dermed led FC Fredericia et nederlag i årets sidste hjemmekamp. Heldigvis har man mulighed for at revanchere sig hurtigt, når årets sidste kamp løber af stablen på torsdag, når Roskilde Idrætspark lægger græstæppe til den udsatte kamp mod FC Roskilde.

Tilskuere: 450

Kampfakta:
10´- 1-0 – Michael Lumb (selvmål), FC Fredericia
50´- 1-1 – Jesper Christjansen, Lyngby BK
61´- 1-2 – David Boysen, Lyngby BK
67´- 1-3 – Jesper Christjansen, Lyngby BK
87´ -2-3 – Brent McGrath, FC Fredericia
90+4´- 2-4 – David Boysen, Lyngby Boldklub

19´ – Gult kort – Nikolaj Hagelskjær, FC Fredericia
28´ – Gult kort – Jesper Christjansen, Lyngby BK
38´ – Gult kort – Sune Kiilerich, FC Fredericia
59´ – Andet gulekort – Sune Kiilerich, FC Fredericia
75´- Gult kort – Matej Podstavek, FC Fredericia
90´- Gult kort – Danilo Arrieta, Lyngby Boldklub

Startopstilling:
3. Nicholas Gotfredsen
5. Rógvi Baldvinsson
7. Dennis Høegh
9. Marco Hansen (ud, 63´)
14. Mathias Jacobsen (ud, 68´)
15. Brent McGrath
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
21. Nikolaj Hagelskjær
22. Oliver Feldballe (ud, 78´)
33. Jeppe Højbjerg

Udskiftere: 30. Jakob Køhler, 2. Mikkel Knudsen, 4. Emil Peter Jørgensen (ind, 63´), 10. Anders Hostrup (ind, 68´), 11. Mikael Rynell, 16. Niels Letort og 27. Christian Nissen (ind, 78´).

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA