Nyheder

19/11-2016
Årets sidste udebanekamp venter søndag

fcf-vb-33

FC Fredericia har søndag muligheden for at bryde en kedelig udebanestatistik for efteråret 2016, hvor det endnu ikke er lykkedes at få en sejr. De tre point kan dog komme i morgen, hvor fredericianerne gæster rækkens bundhold, AB. 

FC Fredericia har indledt slutspurten for efterårssæsonen 2016, hvor der kun resterer to kampe, inden spillerne går på juleferie. Den første kamp venter søndag, hvor turen går til sjælland i kampen mod AB, der ligger på en klar sidsteplads i den danske 1. division.

Dermed burde der være muligheder for morgendagens gæster til at få denne sæsons første  sejr på udebane, hvor det indtil nu kun er blevet til tre uafgjorte.

De to trupper mødtes en gang tidligere på sæsonen, faktisk allerede i 3. spillerunde. Her vandt Fredericia en sikker 2-1-sejr, hvor det først lykkedes AB at få reduceret i overtiden. Det er i det hele taget længe siden, at sjællænderne har slået FC Fredericia, der har vundet de to seneste indbyrdes kampe. AB har dog været en tur nede i 2. division, som de rykkede op fra sidste sæson.

Til kampen i morgen har de grønblusede to profiler tilbage fra karantæne i form af holdets topscorere Jabar Sharza og Tobias Thomsen. En sejr er nødvendig for FC Fredericia, hvis de skal holde pointmæssig snor i det meget store midterfelt, som eksisterer i landets næstbedste række.

Kampen fløjtes i gang klokken 13.45 på Gladsaxe Stadion.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA