Nyheder

28/08-2016
Ærgerligt nederlag til Nykøbing

FC Fredericia tabte dagens kamp mod topholdet fra Nykøbing FC. 1-2 var stillingen efter de 90 minutter, hvor en sen scoring tre minutter i tillægstiden gjorde udfaldet for gæsterne.

Det startede ellers meget lovende for FC Fredericia, der i starten af kampen var i kontrol og spillede en god gang fodbold. Hjemmeholdet skabte de største chancer, og derfor var det fortjent, da Matej Podstavek headede værterne i front efter et hovedstød slået af Oliver Feldballe.

En velspillende Joachim Wagner kom igennem i Fredericia-feltet, men forsøget blev reddet af Thomas Mikkelsen, og så tog Fredericia ellers over igen.

Fredericia var generelt farlige på dødboldsituationerne, og der var flere gode muligheder for at komme yderligere foran, men stillingen holdt indtil pausen.

I starten af 2. Halvleg kom Nykøbing bedre med i kampen, og holdene skiftedes til at have momentum. Det fik Nykøbing i midten af 2. Halvleg, da Joachim Wagner trykkede af langt udefra, og så kunne de 561 gæster på Monjasa Park se bolden sejle over i det lange hjørne.

Med balance i det resultatmæssige regnskab fortsatte kampen med at bølge frem og tilbage. Begge hold havde gode forsøg, og særligt FC Fredericia var tæt på ved Dennis Høegh at få den forløsende scoring. Hans kække forsøg trillede desværre lige forbi stolpen.

Det lignede længe et uafgjort resultat, indtil Nykøbings Jordan Wilson dukkede op tre minutter inde i tillægstiden og scorede det vindende mål. Med resultatet topper Nykøbing fortsat rækken, mens FC Fredericia ligger på 8. Pladsen i 1. Division. Nederlaget skal revancheres søndag 4. September, hvor Hobro kommer på besøg.

FC Fredericia 1-2 Nykøbing FC

11′: 1-0: Matej Podstavek
65′: 1-1 Joachim Wagner
90+3′: 1-2 Jordan Wilson

Tilskuere: 561


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA