Nyheder

29/09-2017
Birger Dyrby: Man er lidt øm i røven bagefter

DSC06610
Birger Dyrby er mangeårig ven af FC Fredericia, en mangeårig fodboldfan og en mand, der glæder sig til at komme på cyklen og spinne d. 19. november selvom man bliver øm i røven bagefter, som han siger.

Birger kan huske spinningarrangementet fra dens spæde start.

– Vi sad jo ude foran, hvor der nu kan købes pølser og den slags. Og der sad vi så, under nogle telte. Og det blæste sådan at jeg blev nødt til at holde ved teltet, så det ikke blæste væk, fortæller Birger med et smil på læben.

Året efter blev arrangementet holdt i lokaler væk fra stadion. Og så efter det rykkede man ind i T-hansen Loungen. Lige siden arrangementet er blevet afholdt i loungen, da har det været rigtigt godt, ifølge Birger.
Birger nyder at komme på Monjasa Park, han nyder at komme i klubben og arrangementerne. Selvom han er gået på efterløn, og ikke er en del af Festmesteren længere, så føler han det som et privilegium, at han stadig kan være en del af klubben, og bidrage med det han nu engang kan. Der skal lyst til at drive værket, og den lyst har Birger, også efter så mange år i klubben.

– Det er jo sjovt, at sidde der på cyklen. Det er virkelig en fremragende dag. Man er godt nok lidt i røven bagefter. Jeg står i hvert fald op og ser kampen efterfølgende. Det må du gerne skrive, siger Birger med et grin.

– Jeg nyder at komme herude, også efter så mange år. Det er altid hyggeligt, og jeg møder stadig nye mennesker herude. Også gamle venner og bekendte, man får også noget ud af det rent socialt, fortsætter Birger.

Birger tager også dét at sidde selv på cyklen som en selvfølge.

Når man byder sig til, og melder sig til. Så må man også tage tørnen selv. Det hører sig til. Og selvom jeg ikke vinder, så har jeg stadig den gode opbakning med. Vi vandt heppekonkurrencen sidste år, siger Birger.

Birger fortæller også hvordan det er for hans sponsorer, sådan at være med til den dag.

– Det er sjovt for dem, at se deres navn dukke op på skærmen. Og det giver dem en god eksponering. Og så er dagen generelt sjov. Og det får man altså i FC Fredericia, man hygger sig og har det sjovt. Og så ser vi noget fodbold, afslutter Birger Dyrby.

FC Fredericias årlige spinningarrangement giver mål ømme lår, balder og smilebånd. En sjov dag med en masse højdepunkter. Der altså løber af stablen søndag d. 19. november.

 


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA