Nyheder

14/10-2015
Bittert nederlag i lokalopgøret

Det lignede længe en nullert på Monjasa Park mellem FC Fredericia og Vejle Boldklub, men tre minutter før tid afgjorde Anders Kaagh det til gæsternes fordel.

Der var onsdag aften lagt op til et vaskeægte lokalbrag på Monjasa Park, da FC Fredericia og Vejle Boldklub tørnede sammen for anden gang i denne sæson.
Første opgør mellem de to mandskaber endte med 1-1 i sæsonpremieren – blandt andet takket være et kanon mål af Tobias Perch-Nielsen på et frispark.

Han var dog ikke med i aftenens opgør på Monjasa Park på grund af sygdom – i stedet var Marco Hansen valgt til startopstillingen for første gang i denne sæsons Bet25 Liga.

Han og resten af holdkammeraterne startede kampen med et defensivt udgangspunkt, hvorfor Vejle var mest på bolden i kampens begyndelse. Gæsterne formåede dog ikke at bryde igennem FCF’s kompakte defensiv, hvilket betød, at kampens mest nærgående forsøg faldt i det 24. minut.

Her serverede Oliver Feldballe et hjørnespark så tæt ind under mål, at den røg over Vejle-keeper, Kristian Fæste, og ramte overlæggeren bag ham. Dog hoppede bolden ikke tilbage i spil, hvorfor Vejle slap med skrækken denne gang.

Første halvleg fortsatte med at være et Vejle-mandskab på bolden, og et FC Fredericia-hold, der lurede på omstillinger. Og efter 39 minutter burde det have givet udbytte for Ove Pedersens tropper, da Marco Hansen viste gode ting og slap igennem til baglinjen. Herfra spillede han bolden skråt bagud i feltet til en fri og fremstormende Niels Letort, som dog slet ikke fik nok fart i sin afslutning eller placeret sin afslutning godt nok, hvorfor Kristian Fæste kunne redde i to omgange.

I anden halvleg kom FC Fredericia godt ud af starthullerne og udnyttede, at de nu havde vinden i ryggen. Overtaget udmøntede sig dog desværre kun i lige-ved-og-næsten chancer.

Kampens sidste 45 minutter var i det hele taget præget af meget spil midt på banen og ikke mange chancer. Og bedst som det lignede, at det skulle blive en 0-0-kamp, så slog gæsterne fra Vejle Boldklub til på en hurtig omstilling.

Denis Fazlagic satte fart på kanten og rundede FC Fredericia-forsvaret. Og med en præcis tværpasning fandt han en fri den indskiftede Anders Kaagh, som dermed bragte Vejle på 1-0.

Det tvang FC Fredericia til at satse alt frem ad banen, hvilket blandt andet betød, at den tårnhøje forsvarsspiller, Matej Podstavek, blev smidt op foran. Desværre førte det ikke til nogle nævneværdige chancer, hvorfor FC Fredericia måtte sande, at det blev til et 0-1 nederlag hjemme til lokalrivalerne fra Vejle Boldklub.

Dermed skal FC Fredericia forsøge at komme tilbage på sporet, når de i næste spillerunde møder FC Vestsjælland nu på søndag i Slagelse.

Tilskuere: 1.012

Kampfakta:
87´ – 0-1 – Anders Kaagh, Vejle Boldklub

20´- Gult kort – Matej Podstavek, FC Fredericia
43´- Gult kort – Niels Letort, FC Fredericia
59´- Gult kort – Moses Lamidi, Vejle Boldklub
60´- Gult kort – Niels Bisp Rasmussen, Vejle Boldklub
61´- Gult kort – Marco Hansen, FC Fredericia

Startopstilling:
3. Nicholas Gotfredsen
7. Dennis Høegh (ud, 79´)
9. Marco Hansen (ud, 68´)
15. Brent McGrath
16. Niels Letort (ud, 88´)
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege
21. Nikolaj Hagelskjær
22. Oliver Feldballe
33. Jeppe Højbjerg

Udskiftere: 30. Jakob Køhler, 2. Mikkel Knudsen, 4. Emil Peter Jørgensen, 8. Admir Catovic (ind, 68´), 10. Anders Hostrup, 11. Mikael Rynell (ind, 79´) og 14. Mathias Jacobsen (ind, 88´).

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA