Nyheder

08/11-2015
Brandao nedlagde FCF mod HB Køge

I en uskøn kamp stod HB Køges Brandao for to scoringer, da han fandt netmaskerne bag Jeppe Højbjerg. Hagelskjær fik dog reduceret i overtiden, men FC Fredericia led et nederlag på 1-2 i HB Køge.

Det har næsten været gjort til vane, at kampene mellem HB Køge og FC Fredericia har været tætte og jævnbyrdige, hvilket de seneste fem indbyrdes opgør mellem de to mandskaber også bevidner.
Alle gangene er det nemlig endt med en deling, og seneste gang de to delte i porten var på Monjasa Park tilbage i slutningen af september, hvor FC Fredericia med to mand i undertal fik tilkæmpet sig til det ene point.

I dagens opgør startede FC Fredericia bedst. Efter ni minutters spil fik Brent McGrath forlænget en bold videre til en fremstormende Dennis Høegh inde i HB Køges felt, men Høeghs tæmning blev en anelse lang, og så fik HB Køge-forsvaret i sidste sekund tacklet til hjørne.

Efter 15 minutter var FC Fredericia igen på spil i forbindelse med et hjørnespark, men KB Køge fik afværget på stregen.

Kampen var præget af en masse dueller og uskønt spil, idet banen ikke indbød til bold langs jorden. Derfor var det to mandskaber, der gav alt for at vinde de andenbolde, som opstod.

Det var også en andenbold, der gjorde udslaget ved kampens første scoring efter 28 minutter. HB Køge vandt bolden på midtbanen af banen, og så blev den brasilianske angriber, Brandao, straks sendt i dybden, hvor han via Jeppe Højbjerg kunne gøre det til 1-0 for hjemmeholdet.

Efter scoringen kom HB Køge langt bedre med og fik et lille overtag på midten af banen. Resten af halvlegen var dog chancefattig, hvorfor stillingen 1-0 holdte til pausen.

I anden halvleg kom FC Fredericia igen godt ud, og efter 47 minutter var McGrath på spil i forbindelse med et langt indkast, men bolden endte til sidst i hænderne på Fredericia Due, som vogtede målet for HB Køge.

FC Fredericia skulle fremad, og det gav selvfølgelig også plads i den anden ende, men her tog Jeppe Højbjerg sig fint og sikkert af de løse muligheder, der opstod i starten af anden halvleg.

Med 20 minutter igen af kampen burde den have stået 1-1 på SEAS-NVE Park, men først reddede Frederik Due Nicholas Gotfredsens helt frie skudchance med en fodparade, og på den efterfølgende retur fik HB Køge på mirakuløsvis reddet Dennis Høeghs afslutning inde foran mål.

I stedet udnyttede hjemmeholdet og især Brandao, at FC Fredericia ikke fik udlignet efter 86 minutter. Kort forinden havde han haft en stor mulighed for at gøre det til 2-0, men Jeppe Højbjerg pressede angriberen til at sparke over. Men denne gang kunne Højbjerg desværre ikke stille noget op, og så bankede Brandao HB Køge på 2-0.

Det lignede også slutresultatet, men dybt inde i overtiden krøllede Nikolaj Hagelskjær fornemt bolden op i hjørnet på et frispark lidt ude foran feltet, og så var FC Fredericia på 1-2.

Desværre lød slutfløjtet momentet efter, og så var det en kendsgerning, at FC Fredericia måtte rejse tilbage til Fredericia med et 1-2 nederlag i bagagen.

Tilskuere: 619

Kampfakta:
27´- 1-0 – Brandao, HB Køge
86´- 2-0 – Brandao, HB Køge
94´- 2-1 – Nikolaj Hagelskjær

73´- Gult kort – Delphin Tshiembe, HB Køge
94´- Gult kort – Sami Kamel, HB Køge

Startopstilling:
3. Nicholas Gotfredsen (ud, 91´)
4. Emil Peter Jørgensen (ud, 67´)
5. Rógvi Baldvinsson
7. Dennis Høegh (ud, 83´)
15. Brent McGrath
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege
21. Nikolaj Hagelskjær
22. Oliver Feldballe
33. Jeppe Højbjerg

Udskiftere: 30. Jakob Køhler, 2. Mikkel Knudsen, 8. Admir Catovic, 9. Marco Hansen (ind, 67´), 10. Anders Hostrup (ind, 91´), 12. Tobias Perch-Nielsen (ind, 83´) og 16. Niels Letort.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA