Nyheder

22/05-2016
Brent McGrath sikrede uafgjort mod Roskilde

fc-køge_8093
Foto: Joan Barløse

FC Fredericia var bagud togange, da de søndag tog imod FC Roskilde på Monjasa Park – men Brent McGrath sørgede for mål til 3-3, da han i overtiden bankede et straffespark sikkert i mål.

Første halvleg startede uden de store højdepunkter. FC Fredericia sad på bolden, mens FC Roskilde forsøgte sig på omstillinger – uden at det blev rigtig farligt i nogen af enderne.

Efter 36 minutter begyndte der dog at ske ting og sager. Dennis Høegh blev sendt af sted på den ene kant og udfordrede sin direkte modstander i Roskilde-forsvaret. Høegh fintede først udad og så indad – og det snød fuldstændig Roskilde-forsvaret. Dennis Høegh kom helt fri og lossede bolden i mål til 1-0.

Der skulle dog ikke gå længe, før målnettet igen blafrede – denne gang var det bare i FC Fredericia-målet. Frans Dhia Putros begik straffespark, Bajram Fetai eksekverede sikkert, og så stod den 1-1 – mere blev det ikke til i første halvleg.

Anden halvleg startede skidt for FC Fredericia. Et indlæg landede for fødderne af Simon Richter ved bagerste stolpe, og han kunne sikkert skubbe bolden i kassen.

FC Fredericia fik dog slået tilbage knap ti minutter senere. Roskilde-keeper Frederik Schram formåede ikke at gribe et harmløst indlæg – i stedet landede bolden for fødderne af Vincent Weijl, som køligt lagde bolden i kassen.

Men målnettene var ikke færdige med at blafre. Efter 73 minutter lavede Emil Peter Jørgensen selvmål, og så var udeholdet for tredje gang foran.

Ti minutter senere blev FC Roskildes Jesper Bech vist ud, og så begyndte FC Fredericia for alvor at presse på for udligning. Udligningen lykkedes et par minutter inde i overtiden, da Christian Ege Nielsen trak et straffespark, som Brent McGrath udnyttede stensikkert.

FC pressede hårdt på i det sidste minuts tid, men mere blev det ikke til.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA