Nyheder

12/12-2017
Christian Ege forlænger frem til sommeren 2021

Vi er nået til enighed med vores anfører, Christian Ege Nielsen, om en forlængelse af samarbejdet frem til d. 30/06/2021. Om forlængelsen af Christians kontrakt siger direktør Stig Pedersen.

– Vi har en række udløb til sommer, og derfor har det været en ønske for os at få  forlænget med vores anfører og kulturbærer, fortæller Stig Pedersen.

Et synonym med klubbens DNA
-. Christian er den spiller i den nuværende trup, der har været længst hos FC Fredericia, han er et synonym med DNA’en i klubben og derfor er det yderst tilfredsstillende for os at få forlænget hans aftale. Christian er en spiller der går forrest i kampene, hans vilje til at ville vinde skinner også igennem, både til træning og i kamp, og han er en spiller man rigtig gerne vil have i sin trup. Han har udviklet sig meget i løbet af hans tid i klubben og er altid ekstrem fokuseret og professionel i hans tilgang til sit job som fodboldspiller  , fortsætter Stig Pedersen.

Christian Ege rundede de 150 kampe for FC Fredericia i løbet af efteråret, og har været en central del af efterårets pointhøst – samt det videre avancement i pokalturneringen.

– Og derfor er vi glade for, at samarbejdet kan forlænges til 2021, afslutter Stig Pedersen.

Glad for at kunne præge klubben fremadrettet
Selv er Christian Ege også glad for forlængelsen af samarbejdet.

– Jeg er naturligvis glad, men også stolt. Det går godt for os lige nu, og det er jeg stolt over at være en del af. Jeg elsker klubben, jeg elsker byen og jeg er meget glad for at kunne være med til at præge det hele fremadrettet også, fortæller Christian Ege Nielsen.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA