Nyheder

27/05-2015
Claus Madsen vil udnytte anden matchbold mod Skive

Assistenttræner Claus Madsen forudser en svær kamp i Skive på lørdag, men tror på, at FC Fredericia henter et godt resultat.

FC Fredericia led i søndagens kamp mod FC Roskilde sit første nederlag i syv kampe, da man blev besejret med 0-2. Samme dag hentede nedrykningsrivalerne fra AB alle tre point i kampen mod Viborg, hvorfor afstanden til nedrykningsstregen og netop AB nu er nede på tre point med to runder tilbage.

Men selvom søndagens resultater ikke var gode ved FC Fredericia, så har spillere og trænere ikke hængt med hovedet.

– Søndag var en dårlig dag for os. Uden tvivl om det. Men vi er kommet godt videre, og jeg synes, at vi har haft en rigtig god træningsuge indtil videre. Derudover lysner det med hensyn til nogle af vores småskadede spillere som Patrick Bang, Tobias Perch og Christopher Geertsen, og de begynder at trænge sig rigtig godt på. Også Marc Pedersen forventer vi at have oppe i omdrejninger igen, så i det hele taget lysner det, og jeg synes, at bredden i holdet begynder at være her igen frem mod de to sidste kampe, siger assistenttræner Claus Madsen.

Næste opgave for FC Fredericia er på lørdag, hvor en tur til Skive venter. Og netop Skive har Claus Madsen et rigtig godt kendskab til, da det var her FC Fredericia hentede ham ind som assistenttræner sidste sommer.

– Skive er et godt fodboldhold. De er meget bevægelige, og som har været rigtig dygtige til at lukke modstanderne ned. Blandt andet har de for nylig hentet uafgjort mod både Viborg og AGF, så det er et hold, der har fortjent at blive oppe, siger Claus Madsen og fortsætter.

– Så der er ingen tvivl om, at vi får en svær kamp i Skive. De vil uden tvivl komme i stærkeste opstilling, men vi kan selvfølgelig håbe på, at vi lige har de ekstra procenter, fordi vi stadig kæmper for at redde os, mens de har reddet sig. Troen er i hvert fald på, at vi tager til Skive og får et godt resultat og dermed gør brug af vores anden matchbold i forhold til at undgå nedrykning, slutter Claus Madsen.

Kampen på lørdag fløjtes i gang kl. 16.00.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA