Nyheder

10/09-2015
Den ubesejret stime fortsætter

FC Fredericia spillede torsdag aften 1-1 hjemme mod Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg IF og er fortsat dermed ubesejret i denne sæson.

Torsdag aften var det igen blevet tid til, at FC Fredericia skulle i aktion, efter at man inden i dag havde haft en kamppause på 11 dage, da sidste fredags 7. runde-opgør mod Skive IK var blevet udsat.

Monjasa Park lagde græstæppe til denne 8. runde kamp, hvor Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg IF kom på besøg.

FC Fredericia viste dog langt fra nogen gæstfrihed, da Ove Pedersens mandskab kom stærkt ud til kampens første 45 minutter. Og efter bare seks minutters spil så udmøntede den flotte start sig i et føringsmål sat ind af Brent McGrath.
Niels Letort slog en tværpasning ind i det lille felt og her stod en helt fri McGrath som nemt kunne gøre det til 1-0.

Efter 20 minutter var FC Fredericia tæt på at gøre det til 2-0, men McGraths glidende afslutning efter et fladt indlæg strøg desværre i sidenettet.

Herefter reagerede Silkeborg fint, og FC Fredericia lod spilovertaget stille og roligt glide ud af hænderne. Og efter 28 minutters spil måtte Jeppe Højbjerg hive en fornem fodparade frem for at bevare FC Fredericias føring, efter at Dennis Flinta fik headet en hjørnesparksbold mod mål fra tæt hold.

To minutter senere faldt udligningen dog for Silkeborg. Sune Kiilerich blev presset til et boldtab tæt på eget mål, som gav mulighed for, at Silkeborg-angriber Anders Albers kunne trykke af ude fra. Afslutningen blev dog rettet af og snød fuldstændig en prisgivet Jeppe Højbjerg i FC Fredericia-målet – og så stod det 1-1.

Herefter var det fortsat Silkeborg med det største overtag i spillet, men der skete ikke mere i de første 45 minutter og begge hold kunne gå til pause med 1-1.

I anden halvleg kom FC Fredericia bedre med og var i de første minutter tæt på at få udbytte af en del hjørnespark på stribe, men et heroisk kæmpende Silkeborg-forsvar fik kastet sig ned i flere afslutninger og fik til sidst sparket bolden væk.

FC Fredericia fik i de sidste 45 minutter bedre styr på Silkeborg-mandskabet, men formåede ikke selv at skabe nogle nævneværdige chancer. Dermed endte en tæt og hårdtspillet kamp uafgjort 1-1.

Med det ene point er FC Fredericia tilbage på førstepladsen i Bet25 Ligaen – a point med Lyngby, som dog har en dårligere målscorer end FC Fredericia.

Det uafgjorte resultat betyder også, at FC Fredericia fortsat er ubesejret i denne sæson – vel at mærke som det eneste hold i Bet25 Ligaen.

Næste kamp for Ove Pedersens tropper er på fredag den 18. september, hvor vi gæster Vendsyssel FF.

Kampfakta:
6’ 1-0 – Brent McGrath, FC Fredericia
30’ 1-1 – Anders Albers, Silkeborg IF

20´ – Gult kort – Dennis Flinta, Silkeborg IF

Tilskuertal: 1.008

Startopstilling:
3. Nicholas Gotfredsen
7. Dennis Høegh
8. Admir Catovic (ud, 66’)
15. Brent McGrath
16. Niels Letort
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege Nielsen
21. Nikolaj Hagelskjær
22. Oliver Feldballe
33. Jeppe Højbjerg

Udskiftere: 30. Jakob Køhler, 2. Mikkel Knudsen, 4. Emil Peter Jørgensen, 10. Anders Hostrup, 11. Mikael Rynell, 12. Tobias Perch-Nielsen (ind, 66’) og 14. Mathias Jacobsen.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA