Nyheder

29/07-2014
Desværre som frygtet

Som frygtet i går, da Søren Jensen faldt til jorden og vred sig i smerte, har han overrevet det forreste korsbånd, og dermed venter der ham en lang skadespause.

Alle på og omkring FC Fredericias førsteholdstrup har det sidste døgn krydset fingre for den sidste stump af håb om, at det ikke var en korsbåndsskade, der sendte Søren Jensen i græsset under opvarmningen inden kampen mod Vendsyssel FF mandag aften. Her til aften faldt så dommen over forsvarsspilleren.
– Desværre er det helt som frygtet. Han har overrevet det forreste korsbånd, men ikke gjort skade på andet i knæet, så der venter en operation og lang genoptræning derefter. Vi er rigtigt kede af det på Sørens vegne og tænker alle på ham, siger fysioterapeut Morten Bastholm, der netop har modtaget  journalen og overbragt de dårlige nyheder til Søren Jensen, der nu er ude i 9-12 måneder.
– Jeg vidste det med det samme, da jeg lå i græsset, at den var helt gal, men jeg håbede til det sidste, at det ikke var korsbåndet, siger Søren Jensen, der ikke overraskende er rigtigt ked af det.
– Det er meget nedslående. Jeg har før stået et helt år i et fitnesscenter, og det er ikke særligt sindsoprivende, men i modsætning til sidste gang så ved jeg, hvad der skal til denne gang for at komme tilbage. Nu skal jeg lige sunde mig og puste ud, og så får klubben og jeg lavet en plan for forløbet, så jeg kan komme tilbage.

JMT@FCFredericia.dk


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA