Nyheder

03/11-2016
”Det handler om at få flere med udefra”

henrik-hansen

Henrik Hansen er indehaver af Vestbyens Herretøj på Vejlevej 34. Han har været samarbejdspartner lige siden stadion blev bygget, og så har han ansvaret for en cykel til FC Fredericias spinning-arrangement. Ifølge ham er det et sjovt og anderledes arrangement, hvor der er mulighed for at få nogle nye med i fællesskabet.

Han har været i tøjbranchen meget længe. Dengang Vestbyens Herretøj hed Vestcentrets Herretøj var han der, og Henrik Hansen var faktisk med til at starte tøjforretningen for 25 år siden, hvor han har været alle år.

Nu ligger biksen på Vejlevej, hvilket den har gjort i tre år, og her er der mulighed for alle at få noget nyt lækkert tøj. Og selvom der er gået mange år for Henrik Hansen i branchen, har han nydt dem alle sammen.

– Vi har tøj til alle. Lige fra 8-årige drenge til mænd, der bruger størrelse 8 XL. Jeg har altid været glad for at være i butik. Kontakten med folk og kunderne er jeg meget tiltrukket af, og det er vigtigt at give sig tid til dem. Jeg kunne ikke forestille mig at lave andet – det er så også ved at være lidt for sent nu, siger han grinende.

Lige siden Monjasa Park blev bygget i 2006 har Henrik Hansen og herretøjsforretningen været samarbejdspartner i FC Fredericia. Ifølge den garvede tøjmand er det vigtigt at støtte det lokale fodboldhold.

– Jeg er meget glad for fodbold, og jeg har selv spillet i KFUM. Det har været spændende at følge holdets udvikling, og jeg synes at det er vigtigt at støtte byens fodboldhold. Jeg har fået rigtig meget ud af at være en del at netværket som samarbejdspartner. Jeg møder mange kunder på stadion og får en øl og en snak til kampene, fortæller Henrik Hansen.

Vestbyens Herretøj har valgt at tage ansvaret for en cykel til FC Fredericias spinning-arrangement til den sidste hjemmebanekamp 27. November. Det vil sige, at Henrik Hansen skal ud at finde sponsorer, der vil være med til at støtte klubben, men det er ikke noget problem.

– Det er ikke så svært at finde sponsorer. Selvfølgelig er der nogen, der altid bakker op, men det her er også en mulighed for at finde nye sponsorer udefra, der vil være med til at støtte FC Fredericia. Har vi mulighed for at samle penge ind til klubben, skal vi det, synes jeg.

Henrik Hansen har været med til arrangementet før, og han mener, at det er et sjovt arrangement, der altid er en festlig stemning omkring.

– Det er et anderledes initiativ med højt humør, og det er en rigtig skæg dag. Det er meget festligt, og det er en god måde at få nye med i fællesskabet, lyder det fra Henrik Hansen, som også har en opfordring til de andre samarbejdspartnere.

– Det kunne da være fint med flere, der tager en cykel. Det handler om at få nye med udefra, så det ikke er de samme, der hver gang trækker læsset. Og så er det virkelig en god dag, fastslår ejeren af Vestbyens Herretøj. Mangler du noget nyt tøj, så er der altid råd at hente i butikken på Vejlevej 34, som iøvrigt har telefonnummer 75 92 73 45.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA