Nyheder

01/07-2016
Vicemestre sænkede FCF kort før tid

fc-roskilde_5293
Foto: Joan Barløse

FC Fredericia spillede fredag eftermiddag sommerens første testkamp frem mod den nye sæson i 1. division, da de danske vicemestre fra SønderjyskE ventede på neutral grund i Kliplev – og det så længe ud til, at FC Fredericia skulle slippe af sted med et uafgjort resultat.

Men SønderjyskEs hjemvendte angriber, Mikael Uhre, ville det anderledes. Efter 87 minutter satte han det afgørende mål ind, efter at Dennis Høegh og Søren Andreasen (Esbjerg-angriber, som i øjeblikket testes i FCF) med et mål hver havde sørget for, at der stod 2-2.

FC Fredericia spillede en god første halvleg, og efter en god halv times spil var den tidligere SønderjyskE-spiller Andreas Oggesen på spil. Den nye mand i FC Fredericia-truppen leverede et oplæg til Dennis Høegh, som scorede på Marin Skender i SønderjyskE-målet.

Der skulle dog ikke gå lang tid, før de sønderjyske DM-sølvvindere slog tilbage. Svenske Simon Kroon sendte bolden i mål bare to minutter senere og bragte dermed lynhurtigt balance i regnskabet igen.

I anden halvleg var det sønderjyderne, der kom bedst fra start, og igen var det Simon Kroon, som stod for scoringen efter 72 minutter. Men igen blev der slået hårdt tilbage på et føringsmål. Minuttet efter var FC Fredericias testspiller Søren Andreasen på pletten med et udlignende mål.

Efter 87 minutter snuppede SønderjyskE dog sejren, da Mikael Uhre rettede et skud fra Marcel Rømer af og sendte bolden i kassen til 3-2.

Mere action fik vi ikke i Kliplev, og FC Fredericia kom derfor ganske hæderligt fra start med et snævert nederlag til Danmarks næstbedste hold fra den seneste sæson.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA