Nyheder

24/10-2015
Dobbelt-op på McGrath: Dejligt at få scoret igen

FC Fredericias angriber Brent McGrath var glad for endelig at komme på måltavlen igen, efter at han har måtte gå fra banen de sidste syv kampe uden at score.

Brent McGrath var om nogen manden, der sørgede for at FC Fredericia trak sig sejrrigt ud af gårsdagens opgør mod Skive IK, da han scorede begge mål for de rødblusede.

Dermed er angriberen nu oppe på seks sæsonmål i Bet25 Ligaen – hvilket svarer til en delt andenplads på topscorerlisten i 1. Division. Kun Lyngbys David Boysen har scoret flere, da han står noteret for syv sæsontræffere.

Men før kampen i går havde Brent McGrath haft svært ved at finde vejen til målmaskerne, efter at han ellers startede som lyn og torden med fire mål i tre kampe i starten af sæsonen.

– Det var dejligt at få scoret igen, og det er altid noget, der betyder for os angribere. Selvom jeg har ikke har scoret i nogle kampe, så har jeg fortsat arbejdet hårdt for at blive ved med at komme frem til chancerne, og i dag lykkedes det så, selvom jeg nok må indrømme, at det ikke er de kønneste mål, jeg har lavet, griner McGrath og fortsætter.

– Nu håber jeg bare, at jeg kan fortsætte stimen.

Brent McGrath glæder sig desuden over sejren, som er med til at give holdet yderligere et selvtillidsboost inden de to spændende opgør mod henholdsvis FC København i DBU Pokalen på torsdag og Vendsyssel FF i Bet25 Ligaen på næste søndag.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA