Nyheder

01/07-2014
Erfaring tilført med Perch og Kronborg

FC Fredericia har lavet kontrakt med Tobias Perch og Lasse Kronborg, der begge netop har overstået lægetjekket og er mødt ind til første arbejdsdag på Monjasa Park.

Cheftræner Nicolai Wael har svært ved at skjule sin begejstring over at få to erfarne spillere mere ind i truppen.

– Tobias og Lasse er to spillere, der ikke minder så meget om dem, vi har i forvejen, hvilket giver os flere taktiske strenge at spille på, så vi kan variere vores måde at gribe kampene an på endnu mere, forklarer cheftræner Nicolai Wael, der om Tobias Perch siger:

– Tobias er en dygtig kantspiller, der har været med til at spille Hobro op i Superligaen i den forgangne sæson, og trods sine kun 24 år han har spillet rigtigt mange divisionskampe. Han er meget direkte, han sparker godt, er fysisk stærk og er typen, der tager ansvar. Jeg har store forventninger til ham, siger han.

28-årige Lasse Kronborg nåede Nicolai Wael at træne med i seks måneder i Vejle Boldklub, og derfor kender han midtbanespilleren rigtigt godt. Han skal styrke den centrale midtbane med rutine og ro, fortæller cheftræneren:

– Lasse har en evne til altid at blive et positivt omdrejningspunkt på og udenfor banen, hvor de unge virkelig får en at læne sig op af. Han er en fantastisk fodboldspiller med et højt drive, han sparker godt, og han er dygtig på frispark. Derudover er han en indædt vindertype, forklarer Nicolai Wael.

Tobias Perchs kontrakt løber frem til 31. december 2015, mens Lasse Kronborg får to år i FC Fredericia-trøjen.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA