Nyheder

30/06-2014
Et dejligt skulderklap

Anders Qvick er blevet en fast del af førsteholdstruppen i FC Fredericia. Et skulderklap der giver lyst til mere, fortæller den unge angriber.

Nogle indhop, og et enkelt mål, i sidste sæsons NordicBet liga krydret med adskillige optrædener for reserveholdet har resulteret i, at Anders Qvick nu er blevet en fast del af førsteholdet i FC Fredericia.

– Det er det som jeg har arbejdet hen imod, så det er selvfølgelig et dejligt skulderklap at få, og det giver lyst til endnu mere. Havde klubben ikke følt at jeg har præsteret, så ville de ikke have rykket mig op i førsteholdstruppen, så det er også anerkendelse af mit hårde arbejde, siger den talentfulde angriber.

Anders Qvick har det sidste års tid trænet med førsteholdet, men han er sikker på, at den nye status som fuldgyldigt medlem af truppen vil hjælpe ham til at blive en endnu bedre fodboldspiller.

– Jeg bliver en større del af holdet på alle måder. Både på og udenfor banen. Det giver selvfølgelig noget gejst og motivation, og det rykker mig også et skridt tættere på spilletid på højeste niveau, og det er jo hele formålet med at være fodboldspiller, slutter Anders Qvick.

Sammen med Anders Qvick er også Johan Knudsen og Sebastian Billund blevet en fast del af førsteholdet.

RD@fcfredericia.dk


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA