Nyheder

27/07-2014
Et langt sejt træk

Cheftræner Nicolai Wael glæder sig til sæsonstarten mandag aften mod Vendsyssel FF, men erkender, at det ikke bliver en let opgave at starte med en tur til Hjørrings altid blæsende stadion.

– Hvis man kigger på det, som Vendsyssels træner Ove Christensen har udtalt, så behøver vi jo nærmest ikke spille kampen. Han er en mester i at underspille deres rolle, men når man kender ham, så ved man, at han er en dygtig taktiker, der mestrer at sætte sit hold op, så de er nok ikke så dårlige, som han giver udtryk for, smiler Nicolai Wael, der godt ville have haft et par ugers forberedelse mere.
– Vi har jo også skiftet en del ud og ikke mindst også på assistenttrænerpositionen, så vi ville da gerne have haft den lange vinteropstart til at få holdet spillet sammen, men jeg tror, at vi vinder, fordi vi i sidste ende er et bedre hold i bedre form.

Cheftræneren må blandt andet se bort fra anfører Jacob Thychosen, men han er optimistisk omkring resultatet alligevel.
– Det bliver et langt sejt træk deroppe og nok ikke vanvittigt målrigt. Et forsigtigt bud er en 1-0-sejr til os. Thomas Mikkelsen scorer efter 75 minutter, smiler han.

Truppen:
Marc Pedersen
Steven Somers
Christopher Geertsen
Lasse Kronborg
Anders Hostrup
Mikael Rynell
Tobias Perch
Jeppe Hansen
Søren Jensen
Thomas Mikkelsen
Anders Qvick
Christian Ege Nielsen
Nikolaj Hagelskjær
Sebastian Billund
Andreas Moos
Jakob Køhler
Johan Knudsen

Kampen spilles mandag aften kl. 19.00 på Hjørring Stadion.

JMT@FCFredericia.dk


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA