Nyheder

19/04-2015
Et point foran velbesøgt Monjasa Park

FC Fredericia og Brønshøj Boldklub spillede søndag eftermiddag 0-0 foran et godt pakket Monjasa Park.

Der var livsvigtige point på spil, da FC Fredericia hjemme på Monjasa Park tog imod Brønshøj Boldklub. Begge hold ligger under nedrykningsstregen, og ingen af mandskaberne kunne derfor tåle at tabe.

Og på grund af kampens vigtighed havde FC Fredericia givet fri entré til søndagens opgør, og det var der mange, der godt imod.

Og på et godt velbesøgt Monjasa Park kunne tilskuerne se, at gæsterne fra Brønshøj fik kampens første chance. Oke Akpoveta testede nemlig tilbagevendte Jeppe Højbjerg i FCF-målet allerede i første minut, men FCF-keeperen hev en fin redning frem.

Derefter fik FC Fredericia bedre fat i kampen og var i store dele af halvlegen boldbesiddende. Rent chancemæssigt forsøgte begge hold sig meget med skud fra distancen, men helt farligt blev det aldrig.

Kort før pausefløjt tilfaldt halvlegens største chance FC Fredericia, da Jesper Christiansen i to omgange for tæmmet bolden i Brønshøj-feltet, men fra nært hold formåede angriberen ikke at passerede Brønshøj-keeperen, som i stedet gav en retur på Christiansens afslutning. Returen endte hos Mikael Rynell, men trods et frit mål formåede svenskeren ikke at holde den hoppende bold nede, og forsøget røg over mål.

Dermed måtte begge hold gå til pause med 0-0.

I anden halvleg var Mikael Rynell igen på spil, da han i det 48. minut fik en god skudmulighed på kanten af feltet. Desværre for FC Fredericia fik en Brønshøj-forsvarer kastet en fod ind i afslutningen og fik dermed dirigeret bolden til hjørnespark.

FC Fredericias havde kampen igennem en overflod af hjørnespark, men helt farligt blev det aldrig. Farligt blev det til gengæld efter 76 minutters spil, da Oke Akpoveta nåede først på en lang bold, men alene foran Jeppe Højbjerg skød angriberen den et godt stykke forbi mål.

Få minutter senere var FC Fredericia på spil i den anden ende, da Patrick Bang sendte en fremragende frispark af sted mod Brønshøj-målet. Men kun en rigtig fin redning af Brønshøj-keeper, Nicklas Dannevang, gjorde, at bolden ikke strøg op i fjerneste målhjørne.

I de sidste 10 minutter kunne de mange fremmødte tilskuere se spillet og småchancer bølge frem og tilbage, men største mulighed tilfaldt dog gæsterne fra Brønshøj i de døende minutter.

Igen var det Oke Akpoveta som slap igennem FC Fredericia-forsvaret på en hurtig omstilling, og smart lobber han den over en fremstormende Jeppe Højbjerg. Heldigvis for FC Fredericia redder overliggeren, hvorefter Højbjerg når tilbage og gribe returen.

Dermed endte opgøret med 0-0 og et point til hvert mandskab.

Næste kamp for Peter Sørensens tropper er på lørdag, hvor FC Fredericia gæster Lyngby Stadion.

Kampfakta 0-0 (0-0):

28’ Gult kort – Tobias Perch-Nielsen
40’ Gult kort – Nuri Mustafi, Brønshøj
75’ Gult kort – Jacob Thychosen
90’ Gult kort – Malte Kiilerich Hansen, Brønshøj

Tilskuertal: 1.334

Startopstilling – 4-4-2:

4. Jacob Thychosen
7. Christopher Geertsen
10. Anders Hostrup (ud, 61’)
11. Mikael Rynell
12. Tobias Perch-Nielsen (ud, 64’)
17. Jesper Christiansen
18. Sune Kiilerich
21. Nikolaj Hagelskjær
24. Hjalte Bo Nørregaard
26. Patrick Bang Nielsen (ud, 80’)
33. Jeppe Højbjerg

Udskiftere: Jakob Køhler, Mikkel Knudstrup (ind, 80’), Jakob Eriksen (ind, 64’), Steven Somers, Marco Hansen, Mathias Jacobsen (ind, 61’) og Frederik Skadholm.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA