Nyheder

07/03-2016
FC Fredericia ansætter eventmanager – og hun elsker fodbold

FC Fredericia har, i samarbejde med Jerry Fogh og virksomheden High Performance HR, ansat Randi Wael som ny salgs- og eventmanager på fuld tid – nu skal det blive federe at komme til fodbold i Fredericia, lover hun.

Randi

Randi Wael – der er et eller andet med efternavnet, tænker du måske. Og det er der såmænd ikke noget underligt i. FC Fredericias nye salgs- og eventmanager er gift med den tidligere træner i klubben, Nicolai Wael. Og når man er gift med en mand, der har brugt det meste af sit liv på fodbold, så man kan ikke undgå at blive smittet – bare en lille smule.

– Jeg går sindssygt meget op i fodbold, og det har jeg altid gjort. Jeg har jo for det første fulgt Nicolais karriere fra første række. For det andet har jeg arbejdet syv år i SønderjyskE Elitesport A/S, hvor jeg sad og arbejdede med events, aktiviteter og merchandise – og en helt masse andet. Og nu glæder jeg mig bare rigtig meget til at komme i gang i FC Fredericia, siger Randi Wael.

Randi kommer fra et job hos Danske Spil, hvor hun i fem år har arbejdet som regionschef. Fra og med 1. april er Randi at finde hos FC Fredericia – og det vækker glæde på ledelsesgangene på Monjasa Park.

– Vi er rigtig glade for at få Randi tilknyttet. Hun matcher de kompetencer, som vi gerne vil tilføre organisationen – herunder stor erfaring med salg og eventmanagement. Derudover er Randi et meget vindende væsen og er et energibundt uden lige, så vi er stensikre på, at hun kan tilføre FC Fredericia rigtig mange ting, siger Kasper Findahl, som er salgschef i FC Fredericia.

Randi Wael har allerede nu store planer for, hvad hun skal bruge sin tid på i sit nye job.

– Jeg kunne godt tænke mig at gøre oplevelsen på stadion bedre. Alle børnefamilier skal tænke, at de skal på stadion i stedet for at tage i legeland. Vi skal have lavet aktiviteter, som gør, at det bliver fedt at komme på stadion. Vi skal have den indgangsvinkel, at Fredericia skal være stolt af at have topfodbold, så vi kan få folk til at bakke mere op, end de allerede gør, siger hun og uddyber med konkrete eksempler på, hvad man kunne gøre.

– Jeg kunne godt tænke mig, at der til hver hjemmekamp foregår noget inden kampen. Vi skal måske have et overdækket område med merchandise, lave noget for børnene, så de kan få farvet hår eller blive malet i ansigtet ansigt og få lavet et samarbejde med vores samarbejdsklubber. Vi skal have gjort det til en helhedsoplevelse at gå til fodbold i Fredericia og få folk til at komme på lægterne noget før. Og så skal vi på en eller anden måde have etableret en fanklub, siger hun.

Randi er 44 år gammel, hun er som sagt gift med Nicolai Wael. De to bor sammen med deres tre børn i Haderslev.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA