Nyheder

26/02-2017
FC Fredericia fik ikke udbytte af overtaget

fcf-vb-32

Et stærkt spillende FC Fredericia-hold tabte den sidste træningskamp mod et profilrigt OB-hold.

FC Fredericia måtte forlade kunstgræsbanen i Madsby Enge med et 0-1-nederlag til OB i den sidste testkamp, inden turneringen går i gang igen på søndag.

Kampen startede lige, og der var muligheder i begge ender af banen. Men generelt var det et FC Fredericia-forsvar, der tillod meget få chancer imod. Dog fik OB tildelt et af spillets største chancer i første halvleg

Dommeren pegede på pletten i FC Fredericias straffesparksfelt, og odenseanerne udnyttede det til at bringe dem foran.

Jesper Sørensens tropper lod sig ikke slå ud af at komme bagud. FC Fredericia tilspillede sig flere store chancer i første halvleg, men desværre ville bolden ikke ind bag OB-keeperen.

I anden halvleg var billedet i starten det samme. Men i takt med at minuttallet blev højere, kom FC Fredericia længere frem på banen og pressede gæsterne.

Igen spillede FC Fredericia sig til store chancer. Mathias Hebo smækkede bolden op på overliggeren. Og senere kunne Mamadou kun se på, da hans afslutning uheldigvis ramte en af vores egne spillere på målstregen.

OB vinder 1-0 i en kamp, hvor FC Fredericias offensiv så ekstrem farlige ud, mens der i store dele af kampen også var styr på det defensive.

Næste kamp er på søndag klokken 13:45, hvor Næstved gæster Monjasa Park, når 1. Divisionen igen sparkes i gang. Så kom og støt holdet 


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA