Nyheder

30/10-2016
FC Fredericia fik revanche mod Roskilde

fcf-vb-26
F
oto: Joan Barløse

Tredje gang blev lykkens gang for FC Fredericia i dag, da modstanderen hed FC Roskilde, hvilket også har været tilfældet to gange tidligere den seneste måned. I begge foregående kampe har sjællænderne trukket sig sejrrigt ud af opgøret, men sådan endte det ikke efter 90 minutter i dag.

FC Fredericia vandt med 2-0 i en hårdt spillet kamp på to mål scoret af Mamadou Nanga Soro og Mathias Hebo Rasmussen. Et må i hver halvleg blev det til, og dermed fik FC Fredericia revanche for pokalnederlaget tidligere på ugen.

Kampen startede uden mange chancer eller flot spil fra nogle af holdene. De første minutter var præget af fejlafleveringer og duelspil på midten af banen. Efter 8 minutter kom kampens første mulighed til Mamadou Nanga Soro, som headede Dennis Høeghs indlæg over mål.

Herefter var det mest på dødbolde, at de to mandskaber truede hinanden. Roskilde brød et par gange i første halvleg i gennem i venstresiden til nogle store chancer, men skarpheden manglede hos gæsterne i dag.

Det gjorde den til gengæld ikke for hjemmeholdet få minutter før pausen. Mamadou Nanga Soro vandt duellen efter indlægget og headede på overliggeren. På returen stod Mathias Hebo Rasmussen heldigvis, og så kom FC Fredericia foran med 1-0.

I anden halvleg blev der gået til stålet, og flere voldsomme tacklinger blev udført foran tilskuerne på Monjasa Park. Det bølgede frem og tilbage, da begge hold blev mere velspillende, som kampen skred frem. Der var blandt andet store chancer til Roskildes Emil Nielsen og FC Fredericias Niels Letort, hvor der kom en forsvarsspiller i vejen til sidst.

Forløsningen kom i slutningen af kampen. Både for hjemmeholdet og den ivorianske angriber, Mamadou Nanga Soro. Efter fint spil i holdets venstreside lå bolden foran Vincent Weijls fødder, og den tilbagevendte hollænder smækkede et fremragende indlæg ind til Soro, der bare skulle sætte foden på bolden, før den gik i mål. Det var angriberens første scoring i klubben.

Scoringen punkterede FC Roskilde-mandskabet en smule, og det var kun på standardsituationer, at gæsterne var farlige til sidst. Ind kom bolden dog ikke, og dermed fortsatte Fredericia den gode stime på hjemmebane med en sejr og et clean sheet.

Med de tre point betyder det, at der kun er tre point op til andenpladsen i 1. division i en uhyre tæt række. Næste opgave for FC Fredericia er næste søndag, hvor den står på lokalbrag i Vejle.

FC Fredericia 2 – 0 FC Roskilde:
38′: 1-0: Mathias Hebo Rasmussen
83′: 2-0: Mamadou Nanga Soro

Tilskuere: 611


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA