Nyheder

07/08-2016
FC Fredericia fik sæsonens første sejr

fc-køge_8189

Foto: Joan Barløse

FC Fredericia hev sæsonens første sejr hjem, da AB søndag eftermiddag blev sendt tilbage til Sjælland med et 2-1-nederlag i bagagen.

Det var en tæt kamp, hvor meget spil foregik på midten af banen, og i første halvleg var begge hold farligst efter standardsituationer.

Det var hjemmeholdet også, da bolden blev sendt ind i feltet ved et hjørnespark. Her steg Dennis Høegh til vejrs ved bagerste stolpe og headede FC Fredericia i front. Spillet bølgede frem og tilbage, og ingen af holdene var rigtig farlige, indtil Anders Hostrup blev sendt i dybden. Alene med målmanden kunne Hostrup dog ikke bringe FC Fredericia yderligere foran.

Det kunne Oliver Feldballe til gengæld kort før pausen, da han modtog et indlæg fra Mikkel Knudsen. Med sikkerhed udplacerede han AB-keeperen, og dermed førte hjemmeholdet med to ved pausen.

FC Fredericia havde været ramt af flere afbud på den centrale midtbane, da Mathias Hebo Rasmussen blev udtaget til OL, mens Christian Ege Nielsen blev skadet i slutningen af ugen. Derfor var dagens centrale duo Andreas Oggesen og Niels Letort, og de to kontrollerede fint spillet og gjorde det svært for gæsterne, som aldrig fik de store muligheder, før vi kom ind i dommerens overtid.

Her gjorde Ibrahim Mansaray efter et hjørnespark, og kort inden slutfløjtet havde gæsterne en kæmpe hovedstødschance for at bringe balance i regnskabet. Heldigvis for Fredericia røg forsøget over mål, og dermed var de tre point en realitet. Kampen var en stor forløsning for både spillere, trænere og den nye fanklub, som sørgede for god opbakning igennem alle 90 minutter.

FC Fredericias næste opgave er på søndag, hvor HB Køge, der i øjeblikket indtager ligaens førsteplads, kommer på besøg på Monjasa Park.

 


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA