Nyheder

10/06-2016
Ny kontrakt til assistenttræneren

fc-roskilde_5651
Morten Dahm Kjærgaard kan andet end at være træner – her står han ene mand for at splitte 22 rasende spillere fra hinanden. Foto: Joan Barløse.

Trænerteamet består mindst en sæson mere – Morten Dahm Kjærgaard har forlænget sin kontrakt

FC Fredericia og assistenttræner Morten Dahm Kjærgaard er blevet enige om at forlænge samarbejdet med yderligere et år – og det er der glæde over på ledelsesgangen.

“Vi er glade for, at trænerteamet består. Morten har arbejdet sammen med de seneste tre trænere i klubben, og det har fungeret rigtig godt. Morten udvikler sig hele tiden omkring holdet og leverer en kæmpe arbejdsindsats for klubben, og vi ser frem til, at han og Jesper Sørensen nu kan intensivere samarbejdet,” siger FC Fredericia-direktør Stig Pedersen.

Morten Dahm Kjærgaard er også selv ganske tilfreds med forlængelsen.

“Det er rigtig fedt og helt i tråd med den udvikling, jeg gerne vil gennemgå. Jeg er meget begejstret for klubben, og jeg er meget begejstret for Jesper Sørensen og den meget spændende trup, vi har at arbejde med i øjeblikket. Jeg synes, vi har gang i et sindssygt spændende projekt med en helt særlig forbedringskultur, som rammer lige i min ånd – så det er helt perfekt,” siger Morten Dahm Kjærgaard.

Morten Dahm Kjærgaard var i mange år en del af FC Fredericias ungdomsafdeling, inden han i 2014 blev fastansat som assistenttræner for klubbens mandskab i landets næstbedste række – og det har været nogle gode år for den 32-årige assistenttræner.

“Det har været sindssygt spændende, og jeg har udviklet mig stille og roligt hele tiden. Jeg har arbejdet med nogle sindssygt kompetente trænere i de sidste par år. Jeg føler mig meget priviligeret på den måde, at jeg i de seneste par år ikke har opdaget, at jeg er kørt på arbejde – hvis jeg var økonomisk uafhængig, var jeg kørt hertil hver morgen alligevel,” siger han.

Det betyder også en hel del for Morten Dahm Kjærgaard, at det lige netop er FC Fredericia, han har fået muligheden for at udvikle sig i.

“Jeg kommer selv fra Taulov og har jo set et hav af kampe som ung på det gamle stadion på Baldersvej. Derefter gik jeg som træner igennem ungdomsafdelingen i klubben og er nu endt her. Jeg føler mig dybt involveret i klubben, og Fredericia er jo min by. Jeg bor i Kolding, men jeg følger langt mere med i, hvad der sker i Fredericia – det er den, der interesserer mig. Det der med at være træner i den by, man er født i, er bare noget helt specielt,” siger Morten Dahm Kjærgaard.

Morten Dahm Kjærgaard er i øjeblikket udstyret med en A-trænerlicens, men håber på at tage skridtet op og tage en P-trænerlicens i løbet af de kommende år. Derudover drømmer han om at blive cheftræner.

“Lige nu koncentrerer jeg mig bare om at suge så meget til mig, som jeg kan og få en hel masse erfaring ind under huden – men jeg vil da gerne være cheftræner en dag. Det er målet,” siger han afslutningsvis.

Morten Dahm Kjærgaard og cheftræner Jesper Sørensen er tilbage fra ferie den 27. juni, hvor forberedelserne til den nye sæson for alvor går i gang.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA