Nyheder

04/04-2016
FC Fredericia forlænger med forsvars-profil

I sommeren 2015 kom Matej Podstavek til FC Fredericia efter et år i den tjekkiske klub SK Dynamo Ceske Budejovice – og han gled hurtigt ind omkring startopstillingen. Siden da har Podstavek udviklet sig til at være en af profilerne i den bagerste kæde, og det har betydet, at FC Fredericia nu har valgt at forlænge med slovakken.

“Matej har gjort det rigtig, rigtig godt i den tid, han har været her og er fast i startopstillingen, og det er klart, at sådan en spiller vil man gerne forlænge med. Han er stadig ung og har masser af udviklingspotentiale, så vi er naturligt nok rigtig glade for, at vi har forlænget kontrakten med ham,” siger FC Fredericia-direktør Stig Pedersen.

Matej Podstavek har spillet fuld tid under Jesper Sørensen, og det giver et meget godt billede af, hvorfor man har valgt at forlænge med den 24-åriger forsvarsspiller.

“Han passer perfekt ind i det system, som vores træner, Jesper Sørensen, gerne vil praktisere, og det er selvfølgelig vigtigt i forhold til, at Jesper Sørensen også gerne vil beholde ham. Det er først og fremmest det match, der gør, at vi har valgt at forlænge med Matej,” siger Stig Pedersen.

FC Fredericia og Matej Podstavek er blevet enige om at forlænge kontrakten med et enkelt år.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA