Nyheder

09/09-2015
FC Fredericia giver racismen det røde kort

Før morgendagens kamp markerer FC Fredericia Spillerforeningens ”Giv Racismen Det Røde Kort”-kampagne.

Spillerforeningens “Giv Racismen Det Røde Kort”-kampagne er et tilbagevendende element i de bedste danske fodboldrækker, siden det blev oprettet tilbage i 2005.
Kampagneaktiviteterne har til formål at synliggøre racismebekæmpelser i sporten samt inden for kulturlivet og i samfundet som helhed. Det er målet, at projektet kan være med til at sprede information om det positive i mangfoldighed inden for sporten og bekæmpe myter og fordomme og racisme i samfundet.

Derfor er FC Fredericia stolte over at være blevet kontaktet af Spillerforeningen omkring projektet, som vi sammen med Silkeborg IF vil markere kort før startfløjt forud for vores indbyrdes Bet25 Liga-opgør i morgen aften.

Det foregår ved, at spillerne marcherer ind på banen med kampagnens bannere og giver racismen det røde kort sammen med tilskuerne på lægterne. Stadionspeakeren underbygger budskabet ved at fortælle om kampagnen og indbyde alle til at støtte op.

Derfor opfordrer vi alle til møde op til kampen og med jeres tilstedeværelse være med til at give racismen det røde kort.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA