Nyheder

31/01-2017
FC Fredericia henter Morten Beck Andersen

Morten Beck

FC Fredericia har skrevet kontrakt med den tidligere divisionstopscorer Morten Beck Andersen, der tidligere har spillet i Superligaen og senest på Island. 

En ny angriber er i dag blevet en del af FC Fredericia-truppen. Der er tale om 29-årige Morten Beck Andersen, der tidligere har scoret mange mål for Silkeborg IF og Skive IK.

Den 190 centimeter høje angriber har skrevet under på en kontrakt, der gælder resten af sæsonen, og ifølge FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, så var Morten Beck Andersen ønskespilleren.

– VI har fulgt ham længe og mødt ham flere gange i 1. division, hvor han har imponeret med mange scoringer. Han giver os en ny dimension til angrebsspillet, og vi forsøgte at hente ham tidligere i vinduet, så vi er utrolig glade for at få Morten tilknyttet, siger han.

Dermed er der kommet en offensiv forstærkning til truppen, som FC Fredericia har ledt efter. Stig Pedersen har en forhåbning om, at Morten Beck Andersen kan bidrage med de mål, der har manglet i efteråret.

– Det er jo ingen hemmelighed, at det har haltet med scoringerne for os i efteråret. Morten har lavet mange mål i sine tidligere klubber, så det har vi en forhåbning om, han også vil gøre hos os, understreger FC Fredericia-direktøren.

Fakta:
Navn: Morten Beck Andersen
Alder: 29 år
Position: Angriber
Højde: 190 cm
Tidligere klubber: AGF, Skive IK, Silkeborg IF, Hobro IK, KR Reykjavik


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA