Nyheder

26/08-2016
FC Fredericia henter ny angriber
Mamadou Nanga Soro er ny tilføjelse til FC Fredericia-truppen. Den 23-årige angriber har efter en prøvetræning skrevet under på en 1-årig kontrakt.

FC Fredericia har i dag skrevet en 1-årig kontrakt med den ivorianske angriber Mamadou Nanga Soro, der de seneste dage har været til prøvetræning i klubben.

Her har den 23-årige angriber fra Elfenbenskysten imponeret trænerteamet så meget, at det nu er endt med en kontrakt, der varer resten af sæsonen.

FC Fredericia-direktør Stig Pedersen fortæller, at der er store forventninger til holdets nye angriber.

– Vi har ledt efter en erstatning for Brent McGrath, og det har vi nu fundet. Vi vidste godt, at vi skulle have lidt is i maven i forhold til at finde den rigtige, og den ventetid, vi har har haft, håber vi giver bonus i form af Mamadou Nanga Soro, som vi har store forventninger til, siger han.

Mamadou Nanga Soro har tidligere været til prøvetræning i Superligaklubben Viborg, og da det ikke udmundede sig i en kontrakt, kom den unge angriber til Fredericia, hvor han har trænet med i et par dage. Her var ivorianerens kvaliteter tydelige for klubben, og ifølge Stig Pedersen, så kommer han med en masse kvalitet.

– Han er fysisk stærk, hurtig og god i mand mod mand-situationer. Han er god til at holde i bolden og har et godt medblik for holdkammeraterne. Det er en spiller, vi forventer os meget af, lyder det fra FC Fredericia-direktøren

Spidsangriberen har senest spillet for Al-Nasr Salalah i Oman, og før det har han tørnet ud for klubber i Marokko og hjemlandet Elfenbenskysten. Her er det blandt andet blevet til scoringer i den afrikanske Champions League.

Mamadou Nanga Soro er ikke i betragtning til weekendens hjemmekamp mod Nykøbing FC. Der arbejdes på at skaffe en arbejdstilladelse til FC Fredericias nye angriber.

Fakta: 

  • Navn: Mamadou Nanga Soro
  • Alder: 23
  • Position: Angriber
  • Højde: 189 cm
  • Hjemland: Elfenbenskysten
  • Tidligere klubber: Al-Nasr Salalah, AFAD Djékanou og RS Berkane

<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA