Nyheder

01/12-2016
FC Fredericia henter ny back

niclas-nymand

Niclas Nymand er ny tilføjelse til FC Fredericia-truppen. Den 21-årige forsvarsspiller kommer fra 2. Divisionsklubben Middelfart og skifter ved årsskiftet derfor til den anden side af Lillebælt.

FC Fredericia har skrevet en kontrakt med forsvarsspilleren Niclas Nymand i halvandet år. Den 21-årige spiller træder ind i truppen i starten af det nye år, og det er en spiller, klubben ifølge FC Fredericia-direktør, Stig Pedersen, har fulgt i længere tid.

– Vi har skrevet en kontrakt med Niclas Nymand i halvandet år. Han kan spille begge backs, og vi har fulgt ham intenst i efteråret, hvor han har imponeret os. Derfor inviterede vi ham til prøvetræning, og her blev vi bekræftet i, at han er en dygtig spiller, og derfor har vi tilbudt ham en aftale fra 1. Januar, siger han.

Hovedpersonen selv glæder sig over klubskiftet og udsigten til at rykke et skridt op til 1. Division, da han de seneste to et halvt år har tørnet ud for Middelfart.

– Jeg valgte Fredericia, fordi jeg skal prøve noget nyt. Har spillet i Middelfart i 2 et halvt år og følte at jeg havde prøvet det jeg skulle der. Jeg glæder mig meget til at komme i gang, selvfølgelig skal man lige vænne sig til tempoet, men jeg kommer forhåbentligt til at udvikle mig, siger han.

Niclas Nymand har trænet med FC Fredericia-truppen i flere dage, og her fik den unge defensiv et godt indtryk af klubben.

– Jeg føler, det hele er meget professionelt, og jeg har fået et godt indtryk af både klub og trænere. Spillerne tog samtidig meget godt imod mig, så det har været rigtig fedt, lyder meldingen.

 


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA