Nyheder

07/06-2016
FC Fredericia henter Oggesen

DSC02793-2
Direktør Stig Pedersen byder Andreas Oggesen velkommen i den røde trøje.

Andreas Oggesen er ny mand i FC Fredericia-truppen til den nye sæson i 1. division.

FC Fredericia har haft tradition for at sende spillere til SønderjyskE – men for en gangs skyld går det nu den anden vej. FC Fredericia har skrevet en et-årig kontrakt med 22-årige Andreas Oggesen, som har spillet i SønderjyskE i hele sin seniorkarriere.

“Andreas har været en stor prioritetet i det arbejde, vi laver lige nu og er en ønskespiller for træner Jesper Sørensen og klubben. Han har spillet på højeste niveau i Danmark og dækker flere pladser – og vi er sikre på, at vi får en spiller med stor lyst til at få en masse kampe i benene,” siger FC Frederica-direktør Stig Pedersen og fortsætter.

Andreas Oggesen gør sig bedst på venstrekanten, men kan også dække flere andre positioner på banen. Han har spillet 54 superligakampe for SønderjyskE, siden han som ganske ung blev rykket op i superligatruppen og har desuden flere U-landskampe på cv’et.

“Andreas er en klar forstærkning af truppen, og vi ved, at han har været meget interessant for andre klubber, så vi er naturligvis rigtig glade for, at han har valgt FC Fredericia, som sin næste destination,” siger Stig Pedersen, som gerne havde skrevet en længere kontrakt med Oggesen.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA