Nyheder

17/07-2015
FC Fredericia henter talentfuld midtbanespiller

20-årige Niels Letort har skrevet under på en kontrakt med FC Fredericia gældende for resten af året.

FC Fredericia har i dag lavet en aftale med den tidligere U19-landsholdsspiller, Niels Letort, som gør, at midtbanespilleren som minimum er at finde i FC Fredericia resten af 2015.

20-årige Niels Letort har fået sin fodboldopdragelse i Superliga-klubben, SønderjyskE, mens han senest har været en af de bærende kræfter hos 2. divisionsmandskabet Kolding IF.

Selv udtaler Niels Letort om skiftet til FC Fredericia.

– Jeg er rigtig glad for at have skrevet kontrakt med FC Fredericia. Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve mig selv af i et fuldtids-setup og give fodbolden 100 procent en chance. Det er ingen hemmelig, at jeg ser FC Fredericia som det perfekte sted for mig til at kunne fortsætte min udvikling, idet jeg tidligere har været i kontakt med klubben. Så jeg er glad for, at det hele nu er faldet på plads med FC Fredericia, siger Niels Letort og fortsætter.

– Jeg har haft nogle gode år som ungdomsspiller i SønderjyskE samt en god tid i Kolding IF i 2. division, hvor jeg her mener, at jeg udviklede mig til at være en profil. Så jeg føler, at jeg er helt klar til at tage næste skridt.

Niels Letort har tidligere trænet med i FC Fredericia, og han var blandt andet med i vinterens træningskamp mod Kolding Boldklub.

Fakta:
Født: 1. juni 1995
Højde: 180 cm
Position: Midtbane
Tidl. klubber: SønderjyskE & Kolding IF


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA