Nyheder

25/10-2016
FC Fredericia knækker cancer

fc-fredericia-knkker-cancer

FC Fredericia har valgt at støtte op om kampen mod cancer og håber på, at I vil være med i klubbens indsamling, fordi vi sammen kan gøre en forskel.

I denne uge er der et enormt fokus på at komme canceren til livs. De fleste kender en, der har haft en kræftsygdom, og derfor er det fedt, at vi kan stå sammen og hjælpe andre.

Det vil FC Fredericia også gøre, og derfor har klubben startet en indsamling, hvor alle pengene går til kampen mod cancer. Fodbold har en fantastisk evne til at samle folk, og vi håber også, at I vil bakke op om klubbens indsamling.

I kan støtte ved at gå ind på dette link. Her er der mulighed for at bidrage med alt fra 100kr. til større beløb. Uanset hvad I vælger, sætter vi pris på opbakningen.

Vi har et mål om at samle 10.000 kroner inden lørdag, og hvis vi når det, vil klubbens navn blive vist på nationalt tv under weekendens indsamlingsshow. Sammen kan vi gøre en forskel, og spillerne var efter dagens træning med til at lave en knæk cancer-blomst for at være med i kampen. Billedet er i toppen af denne artikel.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA