Nyheder

02/08-2015
FC Fredericia moste FCR i første hjemmekamp

FC Fredericia leverede en sand magtdemonstration, da man sendte FC Roskilde hjem fra Monjasa Park med et 0-4 nederlag.

Sidste uge åbnede FC Fredericia sæsonen med at hente uafgjort 1-1 på en svær udebane i Vejle.

I dag skulle man så forsøge at bygge videre på det resultat, da Ove Pedersens tropper tog mod FC Roskilde i den nye sæsons første hjemmekamp.

Og det skulle vise sig, at der i den grad blev bygget videre på resultatet fra sæsonpremieren.

FC Fredericia åbnede kampen fint og viste stor aggressivitet og stor spillelyst. Efter 16 minutters spil blev det illustreret på bedste vis, da anfører, Christian Ege, på midten vendte med to mand på ryggen og sendte Dennis Høegh af sted på midten.

Her drev han bolden i høj fart ned mod FC Roskilde-forsvaret, inden han spillede Nikolaj Hagelskjær dybt til baglinjen. Herfra fandt en helt fri Tobias Perch-Nielsen, som let kunne afslutte det fornemme angreb og gøre det til 1-0.

Resten af havlegen bølgede lidt frem og tilbage uden nævneværdige chancer i nogen af felterne. Men bedst som det lignede, at pausestillingen skulle blive 1-0, så slog Anders Hostrup til for FC Fredericia.

Perch-Nielsen sendte den lynhurtige angriber i dybden fra midten af banen, og her overspurtede Hostrup sin direkte modstander og udplacerede flot Thomas Villadsen i FC Roskilde-målet. Dermed kunne FC Fredericia glæde sig over at gå til pause oppe med 2-0.

I anden halvleg kom FC Roskilde mere aggressivt ud, men blev aldrig rigtig farlige.

Farlige var FC Fredericia til gengæld på et hjørnespark efter 59 minutter, da Nicholas Gotfredsen tæt inde foran mål kunne score til 3-0.

Det fik det sidste luft til at gå ud af ballonen for FC Roskilde, og efter 69 minutter gjorde FC Fredericia det endnu værre for FC Roskilde. Og igen var det Nicholas Gotfredsen som var på pletten.

Igen var det et hjørnespark, og igen kom FCF-forsvareren først på bolden, og så fik han fordoblet sin måltotal i sin første hjemmekamp på Monjasa Park – til stor jubel på lægterne.

4-0 til FC Fredericia, og det blev også slutresultatet efter de 90 minutter. Dermed sikrede FC Fredericia sig sin første sejr i sæsonen og er dermed noteret for i alt fire point for sæsonens to første kampe, hvilket rækker til en placering som nummer to i Bet 25 Ligaen.

Næste opgave for FC Fredericia er igen hjemme på Monjasa Park, når vi får besøg af oprykkerne fra FC Helsingør.

Kampfakta:
16’ – 1-0, Tobias Perch-Nielsen, FC Fredericia
44’ – 2-0, Anders Hostrup, FC Fredericia
59´ – 3-0, Nicholas Gotfredsen, FC Fredericia
69´- 4-0, Nicholas Gotfredsen, FC Fredericia

Gule kort:
84´Nikolaj Hansen, FC Roskilde

Tilskuertal: 862

Startopstilling:
Mikkel Knudsen (ud, 63)
Nicholas Gotfredsen
Dennis Høegh (ud, 86´)
Anders Hostrup (ud, 81´)
Tobias Perch-Nielsen
Niels Letort
Matej Podstavek
Sune Kiilerich
Christian Ege Nielsen
Nikolaj Hagelskjær
Jeppe Højbjerg

Udskiftere: Jakob Køhler, Steven Somers (ind, 86´), Admir Catovic, Marco Hansen, Mathias Jacobsen (ind, 81´), Oliver Feldballe (ind, 63´) og Christian Nissen.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA