Nyheder

23/09-2015
FCF og T. Hansen i ny samarbejdsaftale

T. Hansen vil i de næste tre år lægge navn til FC Fredericias VIP-lounge, så den fremover kommer til at hedde ”thansen.dk lounge”.

T. Hansen Gruppen A/S har længe været en del af det stærke erhvervsnetværk i FC Fredericia, men nu tager den danske detailvirksomhed skridtet videre og bliver ny navnepartner for loungen på Monjasa Park.

Ejer og stifter af T. Hansen Gruppen A/S, Bent Jensen, udtaler:

– Vi har valgt at udbygge samarbejdet med FC Fredericia, fordi vi gerne vil være med til at støtte FC Fredericia og Fredericia som by, og ved at bakke op om fodboldholdet kan vi være med til at få Fredericia på landkortet. Både hvad angår sporten og kulturen.

– Både jeg og T. Hansen Gruppen har et nært forhold til Fredericia, og vi har længe været en aktiv medspiller i både fodbold- og håndboldverdenen. Og her følte vi, at vi kunne give et yderligere bidrag, og vi håber selvfølgelig, at vi med det her sponsorat kan være med til at hjælpe FC Fredericia yderligere i deres færd fremover.

Aftalen trådte i kraft i går, hvorfor det nye navn til VIP-loungen blev taget i brug for første gang til gårsdagens tredjerundekamp i DBU Pokalen mod Superligaklubben OB foran omkring 300 fremmødte VIP-gæster.

Salgschef i FC Fredericia, Kasper Findahl, glæder sig over, at et mangeårigt samarbejde løbende har udviklet sig til gavn for begge parter.

– Vi er meget tilfredse med, at vores samarbejde med T. Hansen Gruppen bliver udbygget yderligere. T. Hansen Gruppen har altid vist FC Fredericia en prisværdig og loyal opbakning, og derfor er jeg også glad for, at de har så gode erfaringer med at blive eksponeret sammen med vores brand, siger Kasper Findahl og afslutter:

– Vi glæder os til at kunne invitere vores mange VIP’er og samarbejdspartnere ind til vores mange arrangementer i ”thansen.dk loungen” de kommende tre år.

Læs mere om T. Hansen her.

Yderligere informationer kan hentes hos:
Salgschef, Kasper Findahl (+45 2683 8970)


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA