Nyheder

14/08-2016
FC Fredericia sænkede HB Køge

fc-køge_8189

HB Køge var ikke noget rart bekendtskab, da de senest var på besøg på Monjasa Park. Her endte det med et svigende 3-0-nederlag, og derfor var der revanche på plakaten, da sjællænderne søndag eftermiddag endnu en gang gæstede byen.

Og denne gang gik det markant bedre. FC Fredericia sendte HB Køge hjem med et nederlag på 2-1. Oliver Fredsted og Anders Hostrup stod for de fredericianske kasser.

HB Køge kom bedst fra start og havde et par fine muligheder, men der blev ryddet op i det fredericianske forsvar, hvor især Frans Dhia Putros viste stærkt niveau.

Efterhånden som kampen skred frem satte hjemmeholdet sig mere og mere på sagerne og efter 42 minutter kom belønningen for det gode spil. Mikkel Knudsen hældte bolden ind i feltet, og det lignede egentlig ikke noget synderlig fremragende indlæg – men bolden endte bagerst i feltet, hvor Oliver Fredsted havde sneget sig med op. Herfra satte han med stor kraft hovedet på bolden og sendte den over i modsatte side af målet – 1-0.

Den unge Fredericia-dreng Mathias Jacobsen var tilbage i startopstillingen i 1. divisionsregi, og den unge mand gik uimponeret til sagen og viste undervejs rigtig fine prøvelser på sit talent.

Midtvejs i anden halvleg opsnappede Mathias Jacobsen bolden fra en HB Køge-forsvarsspiller og satte i spurt mod baglinjen. Herfra sendte han den fladt indover, hvor Anders Hostrup stod klar og sparkede bolden sikkert i et mere eller mindre frit mål. Stærk aktion af Jacobsen og Hostrup fik endelig noget ud af bestræbelserne i de forreste geledder, hvor han indtil målet havde brændt flere store chancer.

Blot tre minutter senere slog HB Køge tilbage. En af sjællændernes klart farligste, Marc Rochester, fik sendt bolden i kassen til 2-1.

Herefter mistede FC Fredericia momentum, og HB Køge pressede på for at få udlignet. Men det lykkedes dem aldrig, og dermed kunne FC Fredericia-spillerne danse sejrsdans med fansene og juble over tre point til kontoen.

De tre point sender FC Fredericia op på femtepladsen, hvor pointbeholdningen nu er oppe på syv.

I næste weekend skal fæstningsdrengene igen i aktion. Her går turen til Hjørring, hvor Vendsyssel FF venter i et spændende opgør.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA