Nyheder

27/02-2016
AB sænkede FC Fredericia

FC Fredericia var fredag på Sjælland for at møde 2. divisionsklubben AB, og det blev ikke nogen synderlig positiv oplevelse – FC Fredericia tabte 2-0.

FC Fredericia var fredag oppe imod AB, som i øjeblikket frister en tilværelse i landets tredjebedste række. Men det betød ikke alverden, for da kampen var slut, var det hjemmeholdet, der havde trukket det længste strå.

Kort før pausen bragte AB sig foran på en omstilling, og i slutningen af anden halvleg begik FC Fredericia et halvdumt straffespark, som endte med, at akademikerne udbyggede føringen.

– Jeg synes, at man kunne se, at vi måske ikke var helt så friske, som vi gerne ville have været efter onsdag aftens kamp mod Brabrand. Samtidig var AB rigtig gode til at gøre det svært for os, siger FC-træner Jesper Sørensen og fortsætter.

– I anden halvleg begynder vi at stresse lidt og falder ud af stilen, fordi vi er kommet bagud, og det er ikke helt godt nok. Vi skal være bedre til at stole på vores koncept og opretholde de aftaler, vi har lavet, selvom vi kommer bagud, siger Jesper Sørensen.
FC Fredericia stillede i følgende opstilling til kampen:
Thomas Mikkelsen
Nicholas Gotfredsen
Matej Podstavek
Sune Kiilerich
Frans Dhia Putros
Oliver Feldballe
Niels Letort
Dennis Høegh (45. Mikael Rynell)
Andets Hostrup
Vincent Weijl (62. Mathias Jacobsen)
Brent McGrath

<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA