Nyheder

18/02-2017
FC Fredericia slår Vendsyssel i testkamp

fcf-vb-10

Thomas Mikkelsen og Mathias Hebo Rasmussen var afgørende, da FC Fredericia slog topholdet fra 1. division Vendsyssel med 1-0.

Ingen af holdene startede som lyn og torden, og den første reelle begivenhed blev først noteret, efter uret havde passeret 10 minutter.

Det var dog Vendsyssel, der kom bedst fra start. Et afværget skud endte for fødderne af en Vendsyssel-angriber, der inde i målfeltet bankede bolden over FC Fredericias mål.

Igennem hele kampen var FC Fredericia farlige på omstillinger. Og det var også netop sådan én, der endte ud i et frispark på kanten af feltet. Her klaskede Christian Sørensen bolden ind på stolpen næsten helt oppe i hjørnet, men bolden fortsatte desværre i retningen væk fra målet.

Blot få minutter efter diskede Thomas Mikkelsen op med en vaskeægte refleksredning, da han reddede et hovedstød fra nært hold.

Fem minutter inde pausen får Vendsyssel tildelt et straffespark, da linjevogteren mente, at bolden ramte en FC Fredericia-arm. Chris Sørensen, der tidligere har spillet i OB, steppede op til bolden. Men Thomas Mikkelsen havde læst sin modstander, og han forhindrede bolden i at få netmaskerne til at blafre.

Anden halvleg bølgede – ligesom første halvleg – frem og tilbage. Men med et kvarter igen skete der noget.

Mamadou trak bolden med ind fra højre side og forsøgte sig med sit venstre ben. Skuddet var dog ikke særlig kraftigt, men endte hos en hel blank Mathias Hebo, der køligt lagde bolden ind bag Jesper Christiansen i Vendsyssel målet.

En håndfuld minutter senere gled endnu en FC Fredericia-kontra afsted. Bolden endte i højre side hos Oggesen, som smækkede den ind i hovedet på Mamadou, der desværre måtte se sin afslutning ryge forbi kassen.

Kampen endte med en FC Fredericia-sejr på 1-0.

Målscorer: 1-0, Mathias Hebo Rasmussen (77′)


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA