Nyheder

27/11-2016
FC Fredericia taber 0-2 i årets sidste kamp

fcf-vb-22

En kamp fyldt med chancer til begge hold endte med et nederlag til FC Fredericia til Nykøbing FC. 0-2 blev resultatet, og dermed går Fredericia på vinterpause i den nederste del af 1. division. 

Mange vil undre sig over, at der kun blev scoret to mål i dagens opgør mellem FC Fredericia og Nykøbing FC. Begge hold havde utallige chancer, men det endte som nævnt kun med to, og begge gik til gæsterne.

Hjemmeholdet kom ellers klart bedst fra start og tog teten. De rødblusede kom også frem til flere gode chancer i starten af opgøret, hvor Dennis Høegh og især Oliver Feldballe var tæt på flere gange. En velspillende Thomas Villadsen i Nykøbing FC-målet var dog klar begge gange.

Med den gode start in mente virkede det særligt dumt, at Nykøbing skulle komme foran, men det var tilfældet kort inde i opgøret. Efter en fejl i værternes defensiv havnede bolden hos Joachim Wagner, som blev spillet fri på tværs. Det var derfor kun en formsag for ham at sende bolden i mål.

Med scoringen kom gæsterne bedre med i opgøret, og det blev generelt en mere lige affære uden de store chancer. Begge mandskaber var farligst på dødboldene, men det blev aldrig rigtig farligt. Ikke før kort inden halvlegen, hvor Mikkel Knudsen trykkede af fra kanten af feltet. Nykøbings målmand reddede, men gav en returbold, som var centimeter fra at ryge ind. Igen var manden med handskerne dog vaks.

FC Fredericia foretog nogle offensive indskiftninger i 2. halvleg for at hente føringen, da man byttede Sune Kiilerich ud med Vincent Weijl. Hjemmeholdet var mest i boldbesiddelse, men Nykøbing FC var konstant truende med nogle gode kontraangreb. Det lykkedes gæsterne med, og Joachim Wagner var blandt andet tæt på at blive dobbelt målscorer, men Thomas Mikkelsen reddede flot.

Nykøbing havde også en enorm tripple-chancer midt i halvlegen. Efter et hjørnespark var de tæt på at sende bolden i mål, men to gange blev den reddet på stregen. Endelig trykkede Lars Pleidrup af, men skuddet ramte overliggeren.

Så trykkede FC Fredericia på for udligningen, men i stedet blev det gæsterne, der fordoblede scoringen. Anders Due brød igennem på venstresiden og lagde et indlæg til Mikkel Dahl, som headede Nykøbing i front.

Flere scoringer kom der ikke, og FC Fredericia taber dermed 0-2 på årets sidste kamp. Det betyder også, at holdet slutter i 1. divisions nederste del, da man i skrivende stund indtager en 10. plads.

Næste gang holdet skal spille er først til marts, hvor forårssæsonen skydes i gang i en kamp mod Næstved.

FC Fredericia 0 – 2 Nykøbing FC
12′: 0-1: Joachim Wagner
78′: 0-2: Mikkel Dahl

Tilskuere: 517


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA