Nyheder

13/11-2016
FC Fredericia taber 0-2 til FC Helsingør

fcf-vb-8

To hurtige mål i første halvleg fra FC Helsingør udgjorde dagens scoringer på Monjasa Park, hvor FC Fredericia tabte med 0-2.

En ellers glimrende hjemmebanestatistik denne sæson blev lidt dårligere for FC Fredericia, da holdet i dag måtte se sig besejret med 0-2 til FC Helsingør. Nicholas Marfelt og André Riel scorede målene.

Hjemmeholdet kom ellers bedst fra start, og i kampens første minutter blev der lagt et godt pres på gæsternes defensiv. Det blev dog ikke til nogle store chancer. Og sådan fortsatte det egentlig i det meste af halvlegen – begge hold havde optræk til muligheder, men ikke mere end det før en halv times spil.

Her havde FC Helsingør et længere angreb, hvor bolden til sidst havnede ud i venstre side af feltet hos Nicholas Marfelt, som bragede bolden ind bag Thomas Mikkelsen. Blot to minutter senere fordoblede udebaneholdet deres totale antal mål, da André Riel efter en flot tur sendte bolden over i det lange hjørne.

Den føring holdt indtil pausen, og i 2. halvleg var FC Fredericia hurtig med udskiftningerne. Anders Hostrup kom på banen efter få minutter, og et kvarter inde i halvlegen var hjemmeholdet tæt på at komme på tavlen.

Bolden blev servet ind i feltet, og efter lidt klumpspil fik de rødblusede sendt bolden på stolpen. Helsingør clearede herefter bolden ud af farezonen.

Sune Kiilerich kom også på banen efter en længere skadespause, og den høje forsvarer fik brugt sine lange indkast lige efter han kom på banen. Flere gange fik han sendt bolden i feltet, og det var tæt på at give muligheder, men det blev aldrig til mere.

FC Helsingør var konstant en trussel på kontraløb i 2. halvleg, og særligt Mikkel Basse havde gode muligheder for at udbygge fyringen yderligere. Thomas Mikkelsen i målet var dog på plads, hvilket han også var ved et hjørnespark et kvarter før slutfløjt, da der blev afsluttet efter et hjørnespark fra tæt hold.

FC Fredericia forsøgte at presse på i slutningen af opgøret, men de helt store chancer kom hjemmeholdet ikke frem til, og derfor endte det med en 2-0-sejr til dagens gæster. Fredericia har mulighed for at revanchere sig i næste weekend, når turen går til Sjælland og AB.

FC Fredericia 0 – 2 FC Helsingør
 32′: 0-1: Nicholas Marfelt
34′: 0-2: André Riel

Tilskuere: 523


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA