Nyheder

06/08-2015
FC Fredericia udbygger ungdomssamarbejdet

Det er med stor glæde, at FC Fredericia kan meddele, at der er lavet en overbygningsaftale med Erritsø, Taulov-Skærbæk, Bredstrup-Pjedsted samt de eksisterende klubber KFUM og FFF.

FC Fredericia kan i dag meddele, at man er nået i mål med en overbygningsaftale for talentudviklingen i Fredericia.

Formålet med at etablere overbygningen FC Fredericia Ungdom sker ud fra ønsket om at få placeret Fredericia på fodboldlandkortet med et talentudviklingsmiljø, som kan producere førsteholds spillere.

Derudover er målet at kunne fastholde områdets dygtige ungdomsspillere i U13 – U19 ved at give dem mulighed for at spille fodbold på eliteniveau.

FC Fredericias talentchef, Denis Foged Hansen, udtaler:

– Den nye aftale betyder, at alle klubber nu er en aktiv del i talentudviklingen og i at få de bedste spillere samlet, så de nu kan få de optimale betingelser for at udvikle sig yderligere og blive endnu bedre. Det giver et kvalitetsmæssigt løft på bredden af eliten, og vi får skabt et bredere og mere solidt fundament, som også vil styrke de lokale klubber, fordi spillerne bliver bedre udviklet.

– Derudover er aftalen også med til, at klubberne i området kan føle et endnu stærkere tilhørsforhold til FC Fredericia, da klubbernes førstehold nu vil spille i FC Fredericias farver og med FC Fredericias logo på brystet – og dermed i endnu højere grad føle sig en del af FC Fredericia.

Aftalen er gældende fra efterårsturneringen 2015 (pr. 1. august 2015), og omhandler nu klubberne Fredericia KFUM, Fredericia FF, Bredstrup-Pjedsted IF, Erritsø GIF, Taulov-Skærbæk IF og FC Fredericia.

Yderligere informationer kan hentes hos:
Direktør, Stig Pedersen (+45 4051 4399)
Talentchef, Dennis Foged Hansen (+45 2689 7007)


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA