Nyheder

20/11-2016
FC Fredericia vinder vild kamp over AB

fcf-vb-26

Efter en meget spændende kamp kunne FC Fredericia søndag rejse hjem fra Gladsaxe med en 3-2-sejr over AB i bagagen.

Det så længe rigtig svært ud for FC Fredericia. I dagens udebanekamp mod AB stod der 1-1 på måltavlen med en halv time igen, og dem fra fæstningsbyen var netop blevet reduceret til 10 mand. 30 minutter senere fløjtede dommeren af med stillingen 3-2 til gæsterne.

FC Fredericia havde ellers fået en fin start på kampen, da Mamadou Nanga Soro i de sidste minutter af første halvleg bragte udeholdet foran. Den ivorianske angriber fik bolden efter flot forarbejde af Dennis Høegh og Mathias Hebo Rasmussen, og sparkede bolden i mål.

Meget af kampen forløb egentlig forholdsvist roligt, indtil en times spil. Oliver Fredsted begik straffespark, og det takserede kampens dommer til et rødt kort, da backen var bagerste mand.

AB scorede sikkert fra 11-meter pletten, og så lignede det et hjemmehold, der skulle jagte en sejr. Men Oliver Feldballe ville det anderledes. En god finte og et tørt hug bragte fredericianerne i front igen.

FC Frederica havde før dagens kamp ikke vundet en kamp på udebane i denne sæson, og med ti minutter tilbage lignede det bestemt ikke, at den skulle komme i dag, da Kristian Uth sparkede en nedfaldsbold i kassen bag en ellers velspillende Thomas Mikkelsen.

Dermed var der balance i regnskabet, men igen slog FC Fredericia til. I kampens sidste minutter kom Vincent Weijl alene igennem, og hollænderen svigtede ikke – da han sendte bolden i mål til den forløsende 3-2-føring, der holdt hele vejen til slutfløjt.

Dermed fik FC Fredericia sin første udebanesejr i denne sæson, og øgede samtidig afstanden til bunden af rækken, mens man holdt snor i de mange hold længere oppe i tabellen. Næste weekend gælder årets sidste kamp, når Nykøbing FC gæster Monjasa Park.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA