Nyheder

02/06-2016
FC Fredericia vinker farvel til tre spillere

fc-køge_8153
Foto: Joan Barløse

Sæsonen er slut, og forberedelserne til næste sæson er allerede i fuld sving i FC Fredericia. En del af det arbejde består i at sammensætte truppen til næste sæson – i den forbindelse vinker FC Fredericia farvel til tre spillere.

Som nogen måske har opdaget, så smutter Brent McGrath til Esbjerg fB. Derudover bliver det også til et farvel til Emil Peter Jørgensen og Mikael Rynell.

Sidstnævnte og familien flytter hjem til Sverige, hvor Mikael nu sætter fuld fokus på den læreruddannelse, han allerede er i fuld gang med – og så er planen at spille fodbold på lavere niveau.

FC Fredericia-direktør Stig Pedersen har sat lidt ord på de tre herrer, som forlader klubben – vi starter med Rynell.

“Mikael Rynell har været et fantastisk bekendtskab – både på og uden for banen. Han har haft en del skader undervejs, men er slutter rigtig stærkt af og har opfyldt den rolle, han var tiltænkt. Rynell vil blive savnet i klubben for sin professionelle tilgang til fodbolden og det engagement, han har lagt uden for banen. Vi ønsker Mikael og familien rigtig meget held og lykke med deres nye liv hjemme i Sverige,” siger Stig Pedersen og fortsætter med Emil Peter Jørgensen.

“Han blev hentet ind sidste sommer og spillede en del i starten af sæsonen. Han sad så på bænken i en periode, men fik spillet sig tilbage på holdet her til sidst. Han har efterladt et godt indtryk, men han bliver offer for, at vi søger nogle lidt andre typer til den defensive del af banen,” siger Stig Pedersen, inden han runder af med Brent McGrath, som han jo faktisk har sagt farvel til én gang – men vi tager den lige igen.

“Brent har været rigtig vigtig for os. Han scorede mål fra første færd og har været topscorer gennem hele sæsonen. Vi havde gerne beholdt ham, men han har jo vist kvaliteter, der har gjort ham interessant for superligaklubberne. Så vi ønsker Brent held og lykke i Esbjerg, og vi glæder os rigtig meget til at følge udviklingen,” siger Stig Pedersen.

FC Fredericia taler fortsat med Marco Hansen og Nicholas Gotfredsen – og det er endnu ikke helt afklaret, hvorvidt de to bliver i klubben.

“Vi har nogle prioriteter i vores arbejde lige nu – og de to spillere indgår naturligvis i kabalen, men det er endnu for tidligt at sige, hvordan det ender. Vi forhandler med forskellige mennesker i øjeblikket, og så må vi se, hvordan det ender,” siger FC Fredericia-bossen.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA