Nyheder

02/02-2016
FC Fredericia vs. Esbjerg fB endte i remis

Det var ikke målchancer, FC Fredericia manglede i dagens kamp, hvor de mødte Esbjerg fB.

I de første 10 minutter var de rødblusede lidt på hælene og kunne sagtens være kommet bagud. Men stille og roligt spillede de sig ind i kampen. Marco Hansen, Brent McGrath og Niels Letort kom alle frem til store chancer, men formåede ikke at få bolden ind over stregen. Dermed var stillingen 0-0 efter de første 45 minutter.

I 2. halvleg fortsatte FC Fredericia de positive takter fra 1. halvleg og kom frem til flere målchancer, men Jeppe Højbjerg, der har været lejet ud til FC Fredericia, stod en fin kamp i buret for Esbjerg fB. Især ved et frispark til FC Fredericias Frans Putros lige udenfor målfeltet, kunne Esbjerg fB takke Jeppe Højbjerg for, at der ikke blev scoret.
Christian Nissen havde også en kæmpe mulighed for at bringe FC Fredericia i front. Men det blev lige ved og næsten hele kampen.

– Bortset fra de første 10 minutter, så var det en rigtig god kamp mod en fin modstander. Jeg er tilfreds med udbyttet fra de spillere, der var til rådighed. Vi har flere chancer, vi skal score på. Men jeg er tilfreds med, det vi skaber, og det vi tillader modstanderen at komme frem til, sagde Jesper Sørensen lige efter kampen.

Den ny ankomne midtbanespiller Mathias Hebo fik debut i dag. Med 20 minutter tilbage af 2. halvleg blev han skiftet ud og ifølge Jesper Sørensen, så var det en godkendt indsats.

– Hans spil blev bedre og bedre. Jeg synes, at han gjorde det godt.

Start 11’er:
1. Thomas Mikkelsen
3. Nicholas Gotfredsen (ud 45´)
5. Frans Putros (ud 45´ og ind 70’)
6. Mathias Hebo (ud 70´)
9. Marco Hansen (ud 45´)
14. Mathias Jacobsen (ud 45´)
15. Brent McGrath (ud 45´)
16. Niels Letort
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
22. Oliver Feldballe

Udskiftere:
2. Mikkel Knudsen (ind 45’)
4. Emil Peter Jørgensen (ind 45’)
8. Vicent Weijl (ind 45’)
10. Anders Hostrup (ind ’45)
27. Christian Nissen (ind 45’)
Patrick Fransen (U19-keeper)


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA