Nyheder

14/05-2017
FC slår dukseholdet Hobro

Morten BeckFoto: Joan Barløse

Mathias Hebo Rasmussen og Morten Beck stod for de to Fredericia-mål, da holdet tog alle tre point mod NordicBet Ligaens dukse, Hobro. 

FC Fredericia spillede sig længere væk fra nedrykstregen, da de i dag slog Hobro med cifrene 2-1 foran 1006 tilskuere.

Kampen startede intenst med skudmuligheder i begge ender. Lucas Jensen fra Hobro rykkede indad fra sin venstre kant efter ti minutter og afsluttede i det korte hjørne. Men ingen problemer for Thomas Mikkelsen i målet.

To minutter senere headede Christian Sørensen Morten Beck i dybden, men vinklen blev lidt for spids for angriberen, der ikke fik bolden ind på den rigtige side af nettet.

De første 45 minutter var hele tiden lige-ved-og-næsten for FC Fredericia. Der manglede ikke mere end en enkel centmeter på den sidste aflevering.

Imens blev Hobro holdt nogenlunde væk fra fadet i åbent spil. Dødbolden var dog en anden sag. Det var stort set farligt hver gang, men hver gang fik FC-defensiven også clearet bolden.

I slutminutterne af første halvleg smækkede Mathias Hebo en bold indover, som ramte en Hobro-arm, og dommeren pegede på pletten.

Selv samme Mathias Hebo stillede sig klar. Han tog sit tilløb – og brændte! Heldigvis røg returen ud til ham igen, og han satte køligt bolden ind til 1-0.

Anden halvleg startede ikke helt, som man havde håbet på i Fredericia.

Anders Holvad fra Hobro brød igennem på venstresiden og sendte et fladt indlæg ind, der blev sparket i kassen af Alexander Kirkevold. 1-1 efter 46 minutters spil.

Minuttet efter var FC ved at fordoble deres mål på måltavlen. Morten Beck sendte Andreas Oggesen i dybden. Bolden endte lidt til venstre for målet, og Oggesen kunne ikke nå at dreje bolden venstre om Jesper Rask.

FC blev ved med at spille sig til lige-ved-og-næsten-chancer, mens Hobro fortsatte med at være farlige på dødbolde og indlæg.

Efter 70 minutter endte et indlæg for fødderne af en Hobro-spiller inde i feltet. Hans skud blev dog blokeret af en heroisk Mads Eriksen. Bolden røg tilbage på Hobro-fødder, og endnu et indlæg blev sendt indover. Her endte nedfaldsbolden for fødderne af Amankwha, men han sparkede bolden over mål.

Tre minutter senere kæmpede Dennis Høegh og Morten Beck sig i fællesskab til bolden, hvor førstnævnt herefter sendte den ud til Oliver Feldballe. Et par gode trak senere smed han bolden ind i pandebrasken på den målfarlige angriber Morten Beck, der scorede til 2-1 mod sin tidligere klub.

Hobro satsede i slutminutterne, og det gav muligheder i begge ender. Først endte en nedfaldsbold for fødderne af Quincy Antipas bagerste i feltet, men hans afslutning bliver reddet af Thomas Mikkelsen.

I overtiden får Mathias Hebo bolden med ind i feltet, og fra højresiden bankede han på mål, men skuddet reddes.

Det var den sidste store chance i kampen, og FC Fredericia vandt altså en meget vigtig 2-1-sejr, mens Næstved tabte 3-0 til HB Køge. Det betyder af FC nu har seks point ned til stregen.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA