Nyheder

07/07-2017
FC vandt første test over Brabrand

MaalFoto: Joan Barløse

Det blev til en 3-1 sejr i FC Fredericias første testkamp. Anders Holvad, Mikkel Foged og Niels Letort blev de tre FC-målskytter.

Jesper Sørensen havde kun en ny spiller siden den seneste sæson med i start 11’eren, da Anders Holvad startede inde som angriber.

Kampen begyndte stille og roligt for begge hold. Gæsterne havde en direkte tilgang til spillet, mens FC som sædvanlig var boldstyrende.

Første skudforsøg kom til FC Fredericia, da holdet kombinerede sig igennem til en Oggesen-afslutning udenfor feltet, men skuddet blev blokeret.

En tredjedel inde i første halvleg fik FC mere fat. Et flot kombineret FC-angreb endte i dybden til Dennis Fazlagic, der spillede bolden fladt ind til den nye mand Anders Holvad, som sikkert udplacerede Brabrand-målmanden. Flot angreb af FC. 1-0.

Med cirka en halvtime spillet erobrede Dennis Høegh bolden på Brabrands halvdel og satte en kontra i gang. Høegh spillede bolden videre til Anders Holvad, der fik sendt en afslutning afsted, men skuddet strøg forbi stolpen.

FC fortsatte med at være boldstyrende og chanceskabende. Der var mange lige-ved-og-næsten-chancer til Jesper Sørensens mandskab. Og specielt de fire forreste blev sat godt i scene, hvor en energisk Anders Holvad var over det hele.

Brabrand nåede også at få en chance i de første 45 minutter, da en omstilling endte med en god skudmulighed inde i feltet. Men FC fik afværget.

I anden halvleg satte Jesper Sørensen fem nye spillere ind; Esben Petersen, Mikkel Knudsen, Christian Sørensen, Mikkel Foged og Adrian ’Piscu’ Lopez Rodriguez.

Esben Petersen måtte efter tre minutter opgive at spille videre i den trøje, han havde fået. Selvom han havde sat trøjen så langt ned i buksen som overhovedet muligt, svømmede han stadig i den. Han byttede derfor trøje med udskiftede Mads Eriksen.

Bolden huserede det meste af anden halvleg på Brabrands bane, mens FC forsøgte at finde huller i den blåblusede defensiv. Og dem fandt de også.

Esben Petersen trak ind fra venstre side og fandt Mikkel Foged i feltet, der satte sin direkte modstander og fra en spids vinkel sparkede bolden igennem benene på Brabrands målmand. 2-0.

Kort efter reducerede Brabrand, da en bold blev spillet på tværs inde i feltet, hvor en fri Brabrand-spiller sendte bolden i netmaskerne – uden chance for Aleksandar Stankovic. 2-1.

FC satte sig igen på spillet, mens gæsterne smide lange bolde frem på deres angribere.

Det var dog FC, der spillede sig til den næste gode mulighed. Christian Sørensen forsøgte sig med en afslutning fra 25-30 meter, der tvang den nyindskiftede Brabrand-keeper ud i en god redning.

På de efterfølgende hjørnespark var FC farlige. Specielt på hjørnespark nummer to. Her endte bolden for fødderne af Niclas Nymand, som desværre fik send bolden over mål.

I slutminutterne af kampen bølgede spillet frem og tilbage, men det var FC, der kom frem til den bedste mulighed.

Esben Petersen blev sendt i dybden af Christian Ege, og på bedste Ronaldo-vis, tager Petersen bolden med bag om støttebenet og satte sin direkte modstander, inden Brabrand-keeperen hev en flot redning op.

Selvsamme Esben Petersen kunne næsten tilskrive sig sin anden assist, da han fra sin venstre kant sendte en flad bold ind i feltet. Bolden endte efter lidt forvirring for fødderne af Niels Letort, der med en bred inderside udplacerede keeperen. 3-1.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, og FC vandt deres første af tre testkampe med 3-1.

 

Opstilling i første halvleg:

Målmand: Stankovic
Forsvar: Putros – Hansen – Eriksen – Nymand
Midtbane: Faz – Ege – Ogge – Høegh – Letort
Angreb: Holvad

Opstilling i anden halvleg:

Målmand: Stankovic
Forsvar: Knudsen – Putros – Piscu – Nymand
Midtbane Mikkel Foged – Ege – Sørensen – Letort – Petersen
Angreb: Holvad


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA