Nyheder

03/09-2015
FCF får DS- eller Superliga-hold i pokalen

Vinderen af det odenseanske opgør mellem Tarup-Paarup Idrætsforening og OB venter FC Fredericia i 3. runde af DBU Pokalen.

I sidste uge spillede FC Fredericia sig videre fra 2. runde af DBU Pokalen med en 2-1 sejr over Brabrand fra 2. division.

I dag blev der så trukket lod til 3. runde af den danske pokalturnering, og her ligner det efter alt at dømme et opgør mod Superliga-mandskabet OB, hvis de som ventet sender det odenseanske Danmarksserie hold Tarup-Paarup ud.

Tarup-Paarup – OB spilles på onsdag den 9. september med kampstart kl. 17.45 på Odense Stadion, hvorfor FC Fredericia altså må væbne sig med tålmodighed lidt endnu før man kan være helt sikker på, hvem pokalmodstanderen i 3. runde bliver.

FC Fredericia kan til gengæld glæde sig over, at man har fået hjemmebanefordelen, idet OB er det højest rangerende mandskab og derfor skal være udehold i 3. runde-opgøret.

Runden er sat til tirsdag den 22. og onsdag den 23. september. Når der er fundet en endelig spilledato og kamptidspunkt for pokalopgøret, meldes det ud.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA